eur:
394.19
usd:
369.72
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Karim Benzema, a Real Madrid játékosa (j) és Gerard Pique, az FC Barcelona játékosa a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2020. október 24-i mérkőzésén a barcelonai Camp Nou stadionban.
Nyitókép: MTI/AP/Joan Monfort

Újabb sztárcsatárral nézhet szembe a magyar válogatott

Úgy tűnik, meggondolta magát Didier Deschamps szövetségi kapitány.

Bekerülhet a világbajnok francia labdarúgó-válogatott Európa-bajnokságra készülő keretébe Karim Benzema, a Real Madrid támadója.

A 2015-ben zsarolási ügybe keveredett 33 esztendős csatár több mint öt éve nem szerepelt a nemzeti együttesben, a mostani idényben pedig 29 góllal segítette klubcsapatát az összes versenysorozatot figyelembe véve.

Benzema 2016-ban azt mondta, Didier Deschamps szövetségi kapitány "meghajolt Franciaország egy rasszista része előtt", amikor kihagyta őt az akkori Eb-re készülő csapatból. Deschamps azóta többször azt nyilatkozta, soha nem felejti el a futballista kijelentését, azt azonban egyszer sem mondta, hogy többet nem számít a támadó játékára.

A Le Parisien című napilap keddi értesülése szerint Deschamps behívja a 81-szeres válogatott Benzemát a 26 fős keretbe, melynek névsorát kedden (ma) este hozza nyilvánosságra. A L'Équipe szintén arról számolt be, hogy a szakmai stáb "gondolkodik" Benzema meghívásán.

A részben budapesti rendezésű Európa-bajnokság június 11-én kezdődik. A magyar válogatott épp a franciákkal, valamint a címvédő portugálokkal, és a németekkel szerepel azonos csoportban.

Címlapról ajánljuk
Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 15:50
×
×
×
×