eur:
394.54
usd:
370.7
bux:
66511.14
2024. április 16. kedd Csongor
Nyitókép: YouTube/ Ferencvárosi Torna Club – FradiMédia

Megválik a Fradi Lovrencsics Gergőtől

Öt év után hagyja ott a bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapatát.

Az FTC honlapjának hétfői beszámolója szerint nem hosszabbítják meg a védőjátékos lejáró szerződését, így három bajnoki cím, egy Magyar Kupa-győzelem, valamint Európa Liga- és Bajnokok Ligája-csoportkörös szereplés után máshol folytatja pályafutását.

A 32 éves, 39-szeres válogatott futballista a lengyel Lech Poznantól igazolt a 2016-os Európa-bajnokság után a Ferencvároshoz, amelynek színeiben 182 mérkőzésen hat gólt szerzett és 29 gólpasszt adott, és az utóbbi években csapatkapitánya volt az együttesnek.

Távozik a klubtól Isael Barbosa, Marcel Heister és Michal Skvarka is.

A brazil Isael 2019-ben érkezett a klubhoz, amellyel sorozatban háromszor nyerte meg az OTP Bank Ligát. Magyarországi bajnoki mérlege 64 találkozón 14 gól. A német-horvát kettős állampolgárságú Heister 2018 júliusában szerződött a Népligetbe, így ő is háromszoros bajnok a Ferencvárossal. A balhátvéd összesen 71 bajnokin szerepelt. A kétszeres szlovák válogatott Skvarkát 2019 nyarán szerződtette az FTC, amellyel kétszer nyert bajnoki címet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Az Izrael elleni csapás oldhatja meg Ukrajna támogatásának kérdését – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Az Izrael elleni csapás oldhatja meg Ukrajna támogatásának kérdését – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Republikánus törvényhozók azt javasolták, hogy próbáljanak meg egy csak Izrael támogatására vonatkozó törvénycsomagot elfogadni. A Fehér Ház hétfőn azonban megismételte, hogy Joe Biden amerikai elnök nem fog jóváhagyni egy önálló, egyedül csak Izraelt támogató finanszírozási törvényjavaslatot, a csomagnak Ukrajna támogatását is tartalmaznia kell. Kijev közben elutasította azt az amerikai kérést, hogy ne támadjanak orosz olajfinomítókat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×