eur:
393.79
usd:
365.04
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Danyi Gábor, a győri csapat leendő vezetőedzője (b), mellette Ambros Martín, az együttes vezetőedzője a női kézilabda NB I 23. fordulójában játszott Győri Audi ETO KC - FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzésen a győri Audi Arénában 2018. május 2-án. A címvédő Győr 26-24-re legyőzte a Ferencvárost, ami azt jelenti, hogy a két csapat között vélhetően a gólkülönbség dönt majd a bajnokság végén.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Bejelentette új edzőjét a Győr

Görbicz Anita megbizatása egy meccsre szólt, Ambros Martín visszatér.

Danyi Gábor múlt pénteki menesztése után a Győri Auti ETO vezetése Görbicz Anitára bízta a csapat felkészítését a DVSC elleni bajnokira. A szezon végén visszavonul világklasszis irányításával győztek is a győriek.

“Köszönöm Görbicz Anitának, hogy elvállalta a keret felkészítését és vezetését a bajnoki meccsre. Nyilván nem volt egyszerű a helyzet, hiszen speciális körülmények között teljesen új szerepben kellett helyt állnia, de kitűnően vezette a lányokat" – nyilatkozta Bartha Csaba klubelnök.

A klubvezetés megvizsgálta a lehetőségeket a szezon hátralévő részére, és úgy döntött, hogy a kitűzött célok elérése érdekében új vezetőedzőt nevez ki a csapat élére.

“A megállapodásunk Görbicz Anitával egy meccsre szólt. Segített a csapatnak, de elmondta, hogy mindenképpen játékosként szeretné befejezni a szezont, döntését pedig tiszteletben tartottuk. Olyan edzőt kellett keresni, aki felkészíti, irányítja a csapatot a hátralévő hetek megmérettetései során. Egyik fő szempont az volt, hogy a rövid rendelkezésre álló idő alatt olyan embert válasszunk, aki minden szempontból jól ismeri a klubot.

Ezért felkértük Ambros Martínt, hogy július helyett már most kezdje meg a munkát a csapattal. A megbízást elfogadta, a mai napon megtartja első edzését a keretnek.

Jó munkát és sok sikert kívánok neki! – mondta Bartha Csaba.

Ambros Martín eredetileg 2021 júliusában tért volna vissza a Győri Audi ETO KC élére vezetőedzőként. A spanyol tréner változatlan szakmai stábbal vág neki a szezon hátralevő mérkőzéseinek, Kun Attila másodedzőként, míg Holanek Zoltán erőnléti edzőként segíti munkáját. Első mérkőzését csapatunk vezetőedzőjeként a Magyar Kupa elődöntőjében játssza majd a Ferencváros ellen május 15-én, szombaton.

Ambros Martín korábban 2012 és 2018 között irányította a Győrt, vezetésével öt bajnoki aranyérmet és négy BL-elsőséget szerzett a klub. A Győr után a Rosztov-Don vezetőedzője volt.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×