eur:
392.41
usd:
365.88
bux:
66651.92
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay

Női jégkorong-vb: augusztusban utazhat a magyar csapat

Augusztus második felében rendezik meg a már kétszer, legutóbb az utolsó pillanatban elhalasztott női jégkorong-világbajnokságot Kanadában, ahol a magyar csapat is jégre lép majd.

A nemzetközi szövetség (IIHF) hét végi tájékoztatása szerint a vb új időpontja augusztus 20-31., amiről az érintett együttesekkel való egyeztetés után született döntés.

A magyar szövetség honlapja kiemelte: a torna marad Kanadában, ám a pontos helyszínről csak később, néhány héten belül születik döntés.

A tavaly tavaszról már egyszer elhalasztott vb-t eredetileg május 6-tól rendezték volna meg, de múlt héten, a csapatok indulása előtt egy nappal a rendező Új-Skócia tartomány a koronavírus-járvány miatt az ismételt halasztás mellett döntött.

A története első elit világbajnokságára készülő magyar válogatott csoportjában a cseh, a dán, a japán és a német együttessel mérkőzne, a negyeddöntőbe az első három helyezett jut.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×