eur:
392.17
usd:
366.44
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan csatára a Sampdoria ellen az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2020. január 6-i mérkőzésen a milánói Giuseppe Meazza Stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Matteo Bazzi

Itt a vége, Ibra? – több éves eltiltás réme fenyegeti

A svéd csatár egy fogadási oldal társtulajdonosa, és ezt tiltják a szabályok.

Zlatan Ibrahimović társtulajdonosa a Bethard nevű cégnek, ami online sportfogadásokat kínál, sok más társához hasonlóan. Az Aftonbladet svéd portál cikke szerint azonban azok a játékosok, akik üzletileg érdekeltek fogadási társaságokban, nem vehetnek részt a FIFA és az UEFA versenysorozataiban.

A Bethard vezérigazgatója, Erik Skarp megerősítette a sajtónak a játékos részesedését a cégből, amelynek ráadásul egyben reklámarca is volt egy időben – tudósít a Eurosport.

Az Aftonbladet szerint a játékos megsértette a FIFA etikai szabályait, és

  • három év eltiltás, továbbá
  • 100 ezer euró pénzbüntetés

várhat rá. Ezt az összeférhetetlenséget az UEFA sem engedi, de az ő szabályaik kevésbé értelmezhetőek tisztán.

Egy azonban biztos: ha a 3 éves eltiltás jogerőre emelkedik, az könnyen jelentheti a 39 évesen a svéd válogatottban öt év után reaktivált sztárjátékos pályafutásának végét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×