eur:
395.84
usd:
372.81
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Daruval emelik Tiger Woods korábbi világelső golfozó összeroncsolódott autóját, amellyel balesetet szenvedett a kaliforniai Rancho Palos Verdesben 2021. február 23-án. A 45 éves sportoló felborult járművével, amelyből a tűzoltók vágták ki, majd kórházba szállították.
Nyitókép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Friss hírek a lábadozó Tiger Woodsról

Keddi műtétje után két nappal egy másik Los Angeles-i kórházba szállították át a súlyos autóbalesetet szenvedő Tiger Woodsot, a világ leghíresebb golfozóját.

A 15-szörös Major-győztes játékos Los Angeles központjától közel 50 kilométerre járt szerencsétlenül, amikor eddig tisztázatlan okokból autója lesodródott az útról és többször megpördülve az oldalán landolt. Woods jobb lábszára és bokája roncsolódott, több nyílt törése volt, több órán át operálták, ennek során a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal. Az előrejelzések szerint hónapokba telhet, mire a játékos újra járni tud.

A beavatkozást végző kórház, a Harbor-UCLA Medical Center vezetője a klinika Twitter-oldalán jelezte, hogy a sportolót a Cedars-Sinai Medical Centerbe szállították át, ahol további ortopéd kezeléseket kap majd.

"Megtiszteltetés volt számunkra, hogy korunk egyik legnagyszerűbb sportolóját kezelhettük" – írta Anish Mahajan.

A baleset körülményeinek minden részlete még nem ismert, azt viszont a rendőrség már korábban közölte, hogy Tiger Woods nem állt tudatmódosító szer vagy alkohol befolyása alatt, és nem is indítanak ellene eljárást.

A világ legismertebb golfozója december 23-án esett át ötödik hátműtétjén, ezért az utóbbi hetekben nem szerepelt tornákon, múlt héten viszont Los Angelesbe utazott, ahol ő volt a házigazdája a The Genesis Opennek. Ezt követően hétfőn forgatáson vett részt, a Golf Digest/GOLFTV-nek készülő műsor második napi felvételeire viszont már nem érkezett meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×