eur:
393.36
usd:
366.8
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Daruval emelik Tiger Woods korábbi világelső golfozó összeroncsolódott autóját, amellyel balesetet szenvedett a kaliforniai Rancho Palos Verdesben 2021. február 23-án. A 45 éves sportoló felborult járművével, amelyből a tűzoltók vágták ki, majd kórházba szállították.
Nyitókép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Szakértő: nagy volt a nyomás Tiger Woodson

Kovács Titusz golfszakújságíró szerint a XXI. század legjobban kereső sportolója egy olyan balesetben szenvedett súlyos lábsérülést, amely során nem állt alkoholos befolyásoltság alatt.

Eszméleténél van és mindenre reagál Tiger Woods korábbi világelső golfozó, aki súlyos autóbalesetet szenvedett Kaliforniában kedd reggel. A Los Angeles-i kórház főorvosának tájékoztatása szerint Woods jobb lábán több nyílt törés volt, az operáció során a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal.

A Kovács Titusz, a Hungarian Golf magazin főszerkesztője az InfoRádiónak kiemelte: a 45 éves sportoló a XXI. század legjobban kereső sportolója volt, megelőzve Michael Schumacher F1-pilótát.

A háromszoros senior magyar bajnok golfozó úgy tudja, egy olyan kanyarban csúszott ki nagy sebességgel, ahol egyébként is sok a baleset, a bulvárban megjelent véleményekkel szemben - rendőrségi információk szerint - egyáltalán nem állt alkohol vagy drog befolyása alatt. Be volt kötve, a becsapódáskor pedig a légzsákok is kinyíltak az autójában.

A lába tört szilánkosra, innen visszajönni "nagyon nehéz".

"Az a baj, hogy a bulvár nagyon rászállt Tiger Woodsra, aki minden idők egyik legnagyobb sportolója, olyan rekordokat döntött meg, ami más sportokban lehetetlen.

Négyéves kora óta arra trenírozták, hogy a világ legjobbja legyen, a bőrszíne miatt pedig szintén példaképpé kellett válnia"

- fogalmazott Kovács Titusz.

Tiger Woodsra az ismertség és sikeresség miatt szerinte nagy nyomás nehezedett, tömegek keresték azt, hogy hol hibázik, hol csinál valamit rosszul, és amikor 2010-ben elvált feleségétől, folyamatosan érkeztek hírek, hogy kábítószerrel, alkohollal él, függő; egyik alkalommal, amikor önkívületi állapotban megtalálták, arra hivatkozott, hogy a hátfájdalmai miatt fájdalomcsillapítókat szed. Ezzel kapcsolatban Kovács Titusz elmondta, "nyilván nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél", nem kell őt tisztára mosni, de lehetne arról is beszélni, amit ő elért, amilyen alapítványokon keresztül jót tesz az emberekért.

"Rengeteg olyan legenda ment el közülünk, aki korábban a csúcson volt, ám méltatlan fordulatot vett az élete, bízzunk benne, hogy Tiger Woodsszal ez nem fordul elő. 2019-ben is vissza tudott térni, nagy versenyt is nyert, a gyerekeivel és az exfeleségével is jó viszonyt alakított ki" - értékelte a helyzetet Kovács Titusz.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×