eur:
392.93
usd:
366.84
bux:
66913.39
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Guardian Sport/YouTube

„Csoda, hogy él” – túl van a műtéten Tiger Woods – videó

Los Angeles egyik külvárosában szenvedett súlyos autóbalesetet Tiger Woods. A golfozót azonnal kórházba vitték, nyílt lábtörése volt, megoperálták. Állapota súlyos, de nem életveszélyes.

A megyei seriff tájékoztatása szerint Woodsot a baleset után a tűzoltóknak baltával és fejszékkel kellett kiszabadítania a kocsijából. Mindkét lábának alsó részén nyílt törést szenvedett és eltört az egyik bokája is – írja az Origo.

Hírek szerint

a golflegenda a balesetet követően nem ájult el, és a kiérkező egységeknek képes volt beszámolni a történtekről.

A seriff hivatala azt is közölte, hogy Woods nem ivott a baleset előtt, tehát nem alkoholos befolyásoltság alatt vezette a járművet.

A baleset Los Angeles belvárosától mintegy 30 mérföldre történt. Ez az útszakasz amúgy is veszélyes terep az autósok számára: a kanyarodó út meredeken lejt, a kihelyezett táblák szerint itt a maximális megengedett sebesség 45 mérföld per óra (nagyjából 75 km/h). Ebben a lejtős kanyarban veszthette el uralmát Woods a kocsi felett, amely

átsodródott a másik oldalra, majd az út menti árokban kötött ki.

Carlos Gonzalez seriffhelyettes szerint nagy csoda, hogy Woods élve megúszta ezt a balesetet. A helyszínen járt hatósági személy tudott beszélni a golfozóval, aki a baleset után sokkos állapotba került, de minden kérdésére tudott felelni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×