eur:
393.79
usd:
367.73
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

A Szerencsejáték Zrt. reagált a gyanúsnak tartott kupameccsre

A Szerencsejáték Zrt. nem tapasztalt "a szokásostól eltérő, gyanús fogadási mintát" a MOL Magyar Kupában szerdán lejátszott Tállya-Kaposvár labdarúgó-mérkőzéssel kapcsolatban.

Az Szrt. Zrt. azt írta, a Tállya KSE-Kaposvári Rákóczi FC mérkőzést "a Szerencsejáték Zrt. minimum hármas kötésben, nyolc különböző típusú fogadási piaccal - például 1X2, gólszám 2,5, hendikep 1-0 - kínálta, amelyek között nem szerepelt az úgynevezett félidő/végeredmény fogadási lehetőség".

A cég jelezte, a mérkőzés az élőben fogadható események közé sem került be.

"Az összecsapás összesen 95 ezer szelvényen szerepelt, amely megfelel a Magyar Kupa ezen szakaszában beérkező átlagos fogadási számnak. Az előzetes esélyekhez képest a mérkőzés végeredménye meglepetésnek számít, de a szokásostól eltérő, gyanús fogadási mintát nem tapasztaltunk" - olvasható az Szrt. levelében.

A Szerencsejáték Zrt. kiemelte, a fogadási kínálatába bekerülő mérkőzésekkel kapcsolatosan sportfogadási szakembereik "folyamatos és alapos monitorozó tevékenységet folytatnak".

"Mind a sportszakmai, mind a fogadásszakmai információk értékelésre kerülnek, ez alól ez a mérkőzés sem volt kivétel. Rendkívüli intézkedés nem történt, a beérkezett fogadások érvényesek voltak, az eredmények megállapítását követően a nyeremények kifizetése rendben megkezdődött" - áll a válaszlevélben.

A nyolcaddöntőbe jutásért rendezett találkozót a harmadosztályú Tállya 0-2-ről 5-3-ra nyerte meg - fordulás után kevesebb mint negyedóra alatt négy gólt szerezve - a meccs után az NB II-ben szereplő Kaposvár kezdeményezte a mérkőzés kivizsgálását a Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél is.

"Klubunk tulajdonosa, vezetősége és szakmai stábja elhatárolódik a MOL Magyar Kupa nyolcadik fordulójában lejátszott Tállya KSE-Kaposvári Rákóczi FC mérkőzésen történtektől" - írta ennek kapcsán közösségi oldalán a somogyi egyesület, amely elnézést kért minden Rákóczi-szurkolótól és minden kaposvári polgártól a történtekért.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×