eur:
392.91
usd:
366.41
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Kétgólos előnye dacára kikapott a Bayern a Bundesligában

Bár a 26. percben 2-0-ra vezetett, mégis vereséget szenvedett a listavezető Bayern München a labdarúgó Bundesliga 1-ben. A Mönchengladbach 3-2-re fordított.

A második forduló óta veretlen bajorok a 20. percben Lewandowski révén szereztek vezetést, majd Leon Goretzka növelte az előnyüket. A Gladbach ellenben Lars Stindl két gólpasszából, illetve Jonas Hoffmann két góljával még az első félidőben kiegyenlített.

A második játékrész elején Hofmann előkészített, Florian Neuhaus pedig befejezte az akciót.

A hátrányba kerülő Bayern hiába támadott, nem tudott kiegyenlíteni. Második vereségét szenvedte el a német Bundesliga 1 mostani idényében. A szombati RB Leipzig–Borussia Dortmund rangadón dől el, hogy a lipcseiek az élre tudnak-e állni e fordulóban.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×