eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Frank Lampard visszavonult angol labdarúgó, az angol első osztálybeli Chelsea legendás játékosa sajtótájékoztatót tart a londoni Stamford Bridge stadionban 2019. július 4-én. A londoni klub három évre szerződtette vezetőedzőjének a 41 éves szakembert, aki a Juventushoz távozó olasz Maurizo Sarrit váltja.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Egykori aranylabdás labdarúgó ülhet le a Chelsea kispadjára

Frank Lampard aligha veszíthetett el büntetlenül hatból négy mérkőzést - bajnokesélyes csapat edzőjeként.

A korábbi aranylabdás futballista, az ukrán Andrij Sevcsenko válthatja a londoni Chelsea vezetőedzői posztján Frank Lampardot - írta a Le10Sport.

A francia portál híre azután látott napvilágot, hogy a Chelsea a legutóbbi hat mérkőzéséből négyet elveszített a Premier League-ben, s a hazai pályán a Manchester Citytől vasárnap elszenvedett 3-1-es vereség nyomán csak kilencedik a tabellán a pár hete még a bajnokesélyesek között emlegetett együttes.

A 2016-tól

az ukrán futballválogatott szövetségi kapitányaként dolgozó, 44 éves Sevcsenko

neve azért is merülhetett fel lehetséges Lampard-utódként, mert máig jó viszonyt ápol a londoni klub tulajdonosával, Roman Abramoviccsal. Annak idején az orosz milliárdos hívására szerződött Sevcsenko a vele Bajnokok Ligáját is nyert AC Milantól a Chelsea-hez, amelyben 2006 és 2009 között játszott.

A Le10Sport megjegyezte, hogy

Sevcsenko 14 éves fia, Kristian a Chelsea ifjúsági akadémiájának növendéke,

és nagy tehetségnek számít.

Más sajtóértesülések szerint Lampard kap még egy esélyt: a Chelsea vezetői nem tenyereltek rá a pánikgombra, de a háttérben elkezdődött a mozgolódás. Sevcsenkón kívül a PSG-től menesztett Thomas Tuchel neve vetődik fel egyre gyakrabban.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×