eur:
395.11
usd:
366.1
bux:
65138.09
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Cristiano Ronaldo, a Juventus játékosa (j) gólt rúg Gianluigi Donnarummának, a Milánó kapusának az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában játszott AC Milan - Juventus mérkőzésen a milánói San Siro stadionban 2018. november 11-én. A címvédő Juventus 2-0-ra győzött idegenben.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Matteo Bazzi

Bizonytalanná vált a szerda esti Milan–Juve rangadó megrendezése

A tervek szerint a Juventus kedden elutazott volna Milánóba, a listavezető és még veretlen AC Milan elleni, szerda esti bajnoki mérkőzésre. Ám – miután Alex Sandro hétfői pozitív tesztje után egy nappal Juan Cuadradóról is kiderült, hogy megfertőződött – a klub vezetői az utazás elhalasztása mellett döntöttek.

Nyilvánvalóan meg akarják várni, hogy szerdára lesz-e esetleg újabb fertőzött. Nem jó előjel, hogy Paulo Dybala lázas, igaz, ő ősszel már elkapta a koronavírust. Állítólag azóta sem épült fel teljesen.

A mérkőzést szerda este 20.45-kor kezdenék, így bőven van ideje a bajnoki cím védőjének elutazni Milánóba, a buszút alig másfél órás.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×