eur:
389.39
usd:
362.65
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A magyar válogatott játékosai ünneplik győzelmüket a Magyarország - Izland labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés végén a Puskás Arénában 2020. november 12-én. A csapat 2-1-re győzött, ezzel története során negyedszer kijutott az Európa-bajnokságra. Elöl balról Szalai Ádám, középen a gólszerző Szoboszlai Dominik.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nem csak a pályán volt sikeres a magyar futballválogatott az ősszel

A magyar labdarúgó-válogatott nagyszerű őszi menetelését átlagosan több mint 500 000 néző követte az M4 Sporton.

Az ősz és 2020 legnézettebb válogatott mérkőzése a Magyarország–Izland Európa-bajnoki pótselejtező volt – az MTVA sajtóközleménye szerint –, a szerda esti, Törökország elleni találkozó pedig a Nemzetek Ligája-sorozat legnépszerűbb összecsapása lett idén.

Szeptembertől november közepéig a magyar labdarúgó-válogatott nyolcszor lépett pályára: a két Eb-pótselejtező mellett hat mérkőzést játszott a Nemzetek Ligája B divíziójában.

A nyolc találkozót átlagosan 522 ezer néző követte az M4 Sporton és 57 ezer online az m4sport.hu és mediaklikk.hu oldalakon.

A Nemzetek Ligája-sorozat legnépszerűbb találkozója az utolsó fordulóban lejátszott Magyarország-Törökország összecsapás lett 546 134 nézővel (élőben, vendégnézőként vagy időeltolásos nézéssel).

A mérkőzés idejében tévézők 13,2 százaléka választotta ezt a találkozót, a férfiak közül pedig több mint minden ötödik (22 százalékos közönségarány), amellyel a közszolgálati sportcsatorna a mérkőzés ideje alatt nemcsak a tematikus csatornákat, hanem minden hazai országos tévéadót megelőzött a férfiak körében. A válogatott népszerűségét az is mutatja, hogy egymilliónál többen kapcsolódtak be a közvetítésbe legalább egy percre. Az m4sport.hu és mediaklikk.hu oldalakon is kiemelkedő nézettséget generált a mérkőzés, melyet 58 801-en követtek élőben.

A magyar labdarúgó-válogatott őszi menetelésének legnézettebb mérkőzései az M4 Sporton:

1. Magyarország–Izland: 773 757 néző

2. Bulgária–Magyarország: 611 279 néző

3. Magyarország–Törökország: 546 134 néző

4. Magyarország–Szerbia: 517 576 néző

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×