eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
London, 2015. december 23.Guus Hiddink, a bajnoki címvédő Chelsea újonnan kinevezett vezetőedzője sajtóértekezletet tart a csapat Londontól délnyugatra lévő, cobhami edzőtáborában 2015. december 23-án. Hiddink a december 17-én menesztett José Mourinho portugál vezetőedzőt váltja a Chelsea élén. (MTI/EPA/Will Oliver)
Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

Nem találná ki, hol lett szövetségi kapitány a 73 éves Guus Hiddink

Guus Hiddinket nevezték ki a curacaói labdarúgó-válogatott élére.

A 73 éves szakember sorozatban a harmadik holland kapitány a szigetország csapatának élén: a 2015/2016-os időszakban Patrick Kluivert, azóta pedig Remko Bicentini vezette az együttest.

Hiddink 1987 óta tartó edzői pályafutása alatt számos helyen tevékenykedett, legutóbb Thaiföldön dolgozott, volt holland, dél-koreai, ausztrál, orosz és török szövetségi kapitány, a klubcsapatok közül pedig többek között irányította a Valenciát, a Real Madridot és a Chelsea-t.

A 160 ezer lakosú karibi szigeten a szövetségi kapitányi poszt mellett technikai igazgatóként is dolgozik majd szeptember 1-jei munkába állását követően.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×