eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Vámos Márton a férfi vízilabda tornán, a C csoportban játszott Magyarország - Spanyolország mérkőzésen a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 17-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Férfi vízilabda Magyar Kupa - Magabiztosan nyert az FTC, a Szolnok és a Vasas

A három győztes továbbra is hibátlan az I. csoportban.

A délelőtti, illetve kora délutáni mérkőzéseken az FTC 11 góllal múlta felül a miskolciakat, a Szolnok kilenc találattal bizonyult jobbnak a Honvédnél, míg a Vasas hat góllal kerekedett a zuglóiak fölé.

A sorozat első és második körös csoportmérkőzései után alakult ki a felső- (I. csoport) és az alsóház (II. csoport). A korábbi csoportelsők ide magukkal hozták a másodikok elleni eredményüket, így a Szolnok, az OSC, az FTC és a Vasas három-három ponttal kezdte ezt a szakaszt.

A csoportelsők nem játszanak azzal a másodikkal, amellyel egy csoportban voltak. Ebben a körben már nincs döntetlen, a csoport végső sorrendje után a jövő hét végén az elődöntőket és helyosztókat tartják.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×