eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Kiss Gergely, a Millennium csapatnéven induló magyar válogatott játékosa (b) és a török Turgut Kabaca a masters korosztályú vizes világbajnokság vízilabdatornájának Millennium - Galatasaray SK mérkőzésén a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. augusztus 7-én.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Egy jeggyel láthatók a Magyar Kupa-meccsek és a Kemény-legények a Margitszigeten

A jelen legjobbjait a legendák követik a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában.

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik meg a Waterpolo Masters Summer Kupa elnevezésű tornát, amelynek keretében újra vízbe száll az olimpiai bajnok legendákból álló Millennium Masters gálacsapat.

A szintén ötkarikás aranyérmes Märcz Tamás, a férfiválogatott szövetségi kapitánya bízik abban, hogy a gálameccsek is sok nézőt vonzanak a Margitszigetre.

"Az elmúlt 3-4 évben már láthatta a közönség ezt a formációt, most egy négyes torna szerveződik, amelynek egyik résztvevője a Millennium Masters. Augusztus 12-13-án fogunk vízbe szállni a Magyar Kupa-küzdelmek után, a kora esti órákban" - osztotta meg a részleteket az InfoRádió hallgatóival.

Az OSC és a korábbi KEK-győztes Ferencváros csapata is ott lesz az MM ellenfeleként, csak úgy, mint egy összeszokott mastersgárda, az Oázis.

A Magyar Kupa-küzdelmeket és a mastersmeccseket ugyanazzal a jeggyel lehet majd megtekinteni a Margitszigeten.

A pólókapitány figyelmeztet, hogy ritmusában, tempójában az öregfiúktól már nem szabad ugyanazt elvárni, mint a mostani legjobbaktól, de "igyekezni fognak".

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×