eur:
392.7
usd:
366.19
bux:
66797.19
2024. április 25. csütörtök Márk
Sergio Perez, a Racing Point mexikói versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság második Osztrák Nagydíjának első szabadedzésén a spielbergi pályán 2020. július 10-én. A második Osztrák Nagydíjat július 12-én rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Reuters/Leonhard Foeger

Elszigetelte magát Sergio Pérez

Sergio Pérez, a Forma-1-es Racing Point csapat mexikói pilótája koronavírustesztjének bizonytalan eredménye miatt a külvilágtól elszigetelte magát - közölte a Nemzetközi Automobil Szövetség.

Az istálló szóvivője hozzátette: Pérez - aki a negatív eredmény hiányában nem vehetett részt csütörtökön az amúgy kötelező sajtótájékoztatón - egy új teszt eredményére vár. Kiemelték: a pilóta a legutóbbi futam óta nem volt pályán és hazájába sem látogatott.

Sergio Pérez július 19-én, a Magyar Nagydíjon a hetedik helyen végzett, az idei vb-sorozatból eddig megrendezett három futamon - a thaiföldi Alexander Albonhoz (Red Bull) hasonlóan - 22 pontot szerzett, ezzel a hatodik helyen áll a pontversenyben.

A vb negyedik futamát vasárnap Silverstone-ban rendezik meg, ahol jövő hét végén az ötödik versenyre is sor kerül.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×