eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A felcsúti David Vanecek (j) és a kisvárdai Slobodan Simovic a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában játszott Kisvárda Master Good - Puskás Akadémia FC mérkőzésen a kisvárdai Várkert Stadionban 2020. június 24-én.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

A Puskás Akadémia fellépett a harmadik helyre

A mérkőzés utolsó lövésével Meissner gólt szerzett, s ezzel a Puskás Akadémia elvitt egy pontot Kisvárdáról. Az utolsó forduló előtt a csapat egypontos előnybe került a Mezőkövesddel szemben a harmadik helyért vívott párharcban.

A kisvárdai mérkőzésen a hazai csapat számára a győzelem a biztos bennmaradást jelentette volna. A brazil Sassá a 85. percben meg is szerezte a megnyugvást ígérő gólt, ám a 94. percben Meissner, tavaszi szezonbeli első találatával, kiegyenlített. Mind a két gól hasonló koreográfia alapján született: a tizenhatoson belüli csata során egy védőről pattant a gólszerző elé a labda, aki habozás nélkül a kapuba bombázott.

A Puskás Akadémia egy ponttal megelőzi a Mezőkövesdet, s kedvezőbb a sorsolása is az utolsó fordulóban. A felcsútiak a Bp. Honvédot fogadják, a Mezőkövesd a Ferencváros vendége lesz a Groupama Arénában.

A másik, este hét órakor kezdődött mérkőzésen a Bp. Honvéd 4-2-re nyert a már kiesett, utolsó helyezett Kaposvár ellen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A gólokat Gazdag (2), Hidi, Kukoć, illetve Bévárdi és Balázs szerezte.

A forduló utolsó mérkőzése, a Paks–Diósgyőr találkozó előtt az alsóház állása:

7. Diósgyőr 41

8. Újpest 40

9. Kisvárda 39

10. Debrecen 38

11. Paks 37

12. Kaposvár 12

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×