eur:
394.62
usd:
369.81
bux:
65734.68
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan csatára a Sampdoria ellen az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2020. január 6-i mérkőzésen a milánói Giuseppe Meazza Stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Matteo Bazzi

Ibrahimovic még marad a Milannál

Az AC Milan a koronavírus-járvány miatt kitolódott futballszezon végéig meghosszabbítja Zlatan Ibrahimovic szerződését, amely jövő kedden jár le - jelentette be a milánói klub sportigazgatója, Frederic Massara.

A Milan News hírportál értesülése szerint a 38 éves svéd csatár további sorsáról majd csak az augusztusi idényzárás után születik döntés.

Az olasz élvonalnak, a Serie A-nak a pandémia miatt márciusban félbeszakított, majd az elmúlt hétvégén újraindított szezonjában Ibrahimovic tíz mérkőzésen szerepelt, négy gólt szerzett és egy gólpasszt adott. Az AC Milannak a kényszerszünet utáni első fellépésén viszont sérülése miatt nem állhatott együttese rendelkezésére, amely nélküle nyert 4-1-re a Lecce otthonában a 27. forduló hétfői játéknapján.

A 116-szoros válogatott Ibrahimovic, aki 2010 és 2012 között már játszott a Milanban, tavaly decemberben a Los Angeles Galaxy együttesétől igazolt át régi-új csapatához. A La Gazzetta dello Sport másfél hete azt írta, a támadó Svédországban, a részben általa tulajdonolt Hammarby csapatában folytathatja pályafutását, mert konfliktusba keveredett a milánóiak ügyvezető igazgatójával, Ivan Gazidisszel.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×