eur:
395.81
usd:
372.69
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

A ZTE nagyot lépett a bennmaradás felé

Radó András tizenegyesből lőtt góljával 1-0-ra nyert a ZTE FC Kisvárdán, az OTP Bank Liga 30. fordulójának nyitó fordulójában. Az újonc óriási lépést tett a bennamardás felé.

Az első játékrész kiegyenlített játékot, ám nagyon kevés eseményt hozott. A második félidőben Márton Gábor néhány cserével feljavította a csapatát, de végül egy szerencsés szituáció hozta meg a gól előtti büntetőt: Dombó kapus talán feleslegesen szabálytalankodott Radó Andrással a tizenhatoson belül. A büntetőből a góllövőlista éllovasa higgadtan a kapuba küldte a labdát.

A ZTE immár nyolc bajnoki mérkőzés óta veretlen, 39 pontja van, néggyel megelőzi a Kisvárdát. A még négyet játszó Debrecen előtt immár hét pont az előnye.

Kisvárda Master Good–ZTE FC 0-1 (0-0)

Gólszerző: Radó (82. – 11-esből)

Később:

Bp. Honvéd–Ferencváros (21.00)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×