eur:
393.83
usd:
365.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Lionel Messi, az FC Barcelona csatára, miután megszerezte csapata második gólját az Atlético Madrid ellen a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2019. április 6-i mérkőzésén a barcelonai Camp Nou Stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro García

Fontos hír Lionel Messi jövőjéről

A spanyol La Liga újraindításának közeledte is elég okot adna a Barcelona szurkolóinak a bizakodásra és az örömre – de akad még ennél is nagyobb szenzáció a számukra.

Több forrás is jelentette, hogy Lionel Messi megállapodott a vezérkarral, nem él a szerződésébe foglalt lehetőséggel, amely szerint bármelyik idény végén távozhat, ha akar. Bejelentette, hogy a 2020–2021-es idényt is az FC Barcelonában tölti majd.

Abban az esetben, ha a Barça megnyeri a mostani idény végén a bajnoki címet, az argentin szupersztár már a tizenegyedik elsőségénél tart majd. Mindössze egyre az örökranglistát vezető Paco Gento tizenkét elsőségétől. Alkalmasint e két cím megszerzésének esélye önmagában is elég motivációt jelent a számára.

Ugyanakkor nagyon fontos a Bajnokok Ligája is, ott ugyanis más a helyzet: már öt éve, hogy legutóbb nyerni tudott.

A katalán klub egyelőre nem erősítette meg Messi maradását, noha kétségei sincsenek. A szerződés szerint az argentin csatárnak június 5-ig kell(ene) bejelenteni a távozását, de ennek semmi jele.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×