eur:
393.08
usd:
366.44
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője sajtóértekezletet tart a madridi Wanda Metropolitano Stadionban 2020. február 17-én, egy nappal az Atlético Madrid elleni labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzése előtt.
Nyitókép: Juanjo Martin

Klopp úgy érezte magát, mint első iskolai napján

„Úgy éreztem magam, mint régen az iskolában az első napon” – mondta Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere, miután csapata megkezdte a koronavírus miatti leállás után a kis csoportos edzéseket.

„Még a szokásosnál is korábban felébredtem, és akkor rájöttem, hogy ez az első napom" – írta Klopp a Liverpool weboldalán. – Úgy éreztem magam, mint 46 éve, az első nap, amikor iskolába mentem.

Újra felöltöttem az egyenruhámat, ez most a szerelésem volt, és mentem az edzésre.”

A Premier League csapatai hétfőn megkapták az engedélyt arra, hogy szerdától kis csoportokban edzésbe álljanak játékosaik. Legfeljebb ötös csoportokban gyakorolhatnak, legfeljebb 75 percen keresztül. A társadalmi távolságot mindvégig be kell tartani.

A Liverpool a bajnoki cím bebiztosítására készül,

az első bajnoki címére, amelyet a Premier League megalakítása óta szerezne.

Az előnye 25 pont, még két győzelemre van szüksége az újrakezdést követő kilenc fordulóban.

Klopp nagyon boldognak mondta magát, hogy újra látja a játékosait, és örült annak, hogy futballistái jó hangulatban és jó állapotban vannak.

„Még nem tudjuk pontosan, mennyi időnk van, de úgy tűnik, van időnk arra, hogy felkészüljünk a folytatásra és már a következő szezonra. Nem hiszem, hogy hatalmas szünet lenne a kettő között” – mondta.

Hozzátette: „A mostani időszak egy előszezon a számunkra. Nem tudjuk, mennyi ideig tart, és nem lesznek edzőmeccsek, meg barátságos mérkőzések. Lehet, hogy egymás között játszunk majd, amikor a szabályok megengedik, de az nem lesz ugyanaz, mint máskor az előszezonban.”

Klopp szolgált egy meglepő mondattal is, aláhúzva, hogy minden rosszban van valami jó:

örül annak, hogy a játékosok kilenc hetet valóban pihenéssel tudtak tölteni, szemben az évi két vagy három hét szabadsággal.

Azért hozzátette: „Természetesen, nem olyan pihenés volt azért ez a járványtól aggódva, mint máskor.”

A német szakember beszélt arról is, hogy a meghatározott egészségügyi rendszabályok pontos betartásának köszönhetően „nagyon biztonságos helynek” tartja az edzőpályát.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×