eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A címvédő Manchester City játékosai ünnepelnek a bajnoki trófeával, miután győztek a Liverpool ellen az angol labdarúgó Szuperkupáért játszott mérkőzésen a londoni Wembley Stadionban 2019. augusztus 4-én. A mérkőzés 1-1-re végződött, amely a rendes játékidőt követően tizenegyespárbajban dőlt el.
Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

Fontos közleményt adott ki az angol Premier League

A Premier League az angol futball újrakezdéséről folytatott mai tárgyalások után az alábbi közleményt adta ki.

„A Premier League részvényesei ma egyhangúan megszavazták, hogy holnap délután visszatérjenek a kiscsoportos edzésekre – ez az első lépés a Premier League újraindítása felé, amikor ez biztonságban megtehető.

A protokoll alapján az első lépés lehetővé teszi a csapatok számára, hogy edzenek, miközben fenntartják a társadalmi távolságot. A testi kontaktuson alapuló gyakorlatok még nem engedélyezettek.

Az első szakaszról a játékosokkal, menedzserekkel, a Premier League klubjainak orvosaival, független szakértőkkel és a kormánnyal konzultálva állapodtak meg az érdekeltek. A legszigorúbb szigorú orvosi protokollok biztosítják, hogy mindenki a lehető legbiztonságosabb környezetben térjen vissza az edzésekhez.

A résztvevők egészsége és jóléte a Premier League elsődleges célja, és az edzéshez való biztonságos visszatérés lépésről lépésre történik. A teljes konzultáció tovább folytatódik a játékosokkal, a menedzserekkel, a klubokkal, a Hivatásos Labdarúgó Szervezetével és a Liga Menedzsereinek Szövetségével, az LMA-val, a testi kontaktuson alapuló edzésekhez visszatérés érdekében.”

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×