INFORÁDIÓ 
2020. május 29. péntek
Magdolna

labdarúgás

tottenham

josé mourinho

Nyon, 2018. szeptember 4.José Mourinho, a Manchester United vezetőedzője távozik az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA Elit Edzői Fórumáról a szövetség nyoni székházában 2018. szeptember 4-én. (MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi)

Mourinho majdnem túl közel került egyik játékosához

Infostart

A Tottenham játékosait figyelmeztették a koronavírus miatti szigorú szabályok betartásának felelősségére Mindezt azért, mert néhányan észrevették, hogy Jose Mourinho egy nyilvános parkban egyik játékosával, a francia Tanguy Ndombelével treníroz. További három játékos futóedzést végzett.

Az Egyesült Királyságban a kormány rendelkezései alapján az emberek élelmiszer vásárlás, étkezés céljából, egészségügyi okból vagy munkavégzés miatt hagyhatják el az otthonukat. Emellett naponta egyszer sétálhatnak, vagy sportolhatnak, feltéve, hogy betartják a társadalmi távolságtartásra vonatkozó irányelveket – ez ott két méternél nagyobb távolságot jelent, kivéve az egy háztartásban élőket.

A közösségi médiában azonban olyan „leleplező” képek és videók jelentek meg, amelyeken a Spurs néhány játékosa edz, s ezzel megsérti a rendelkezéseket.

José Mourinhót, a Tottenham menedzserét és Tanguy Ndombelét London északi részén, Barnetben gyakorolt. Állítólag csak kettesben, noha a képen további két személy is látszik. A portugál edző szerencséje, hogy a felvételeken mindig legalább kétméteres távolságban van a francia futballistától. A Spurs keretének másik két tagja, Davinson Sánchez és Ryan Sessegnon – ugyancsak egy a közösségi médiában megjelent kép szerint – ugyanabban a parkban, ahol Mourinhóékat lefényképezték, egymás mellett futottak. Akadt olyan videofelvétel is, hogy a játékosok távolabb helyezkedtek egymástól, miután vélhetően figyelmeztették Mourinhót a szabály betartására.

Még mindig maradva a Tottenham játékosainál: az elefántcsontparti jobbhátvéd, Serge Aurier maga posztolt ki egy olyan videót, ahol egy másik ember mellett fut.

A médiában megjelent hírek után a Tottenham Hotspur szóvívője nyilatkozatban közölte a klub álláspontját: „Minden játékosunkat újra emlékeztettük arra, hogy tartsa tiszteletben a társadalmi távolságot, amikor a szabadban gyakorol.”

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018