eur:
394.89
usd:
371.18
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Nyon, 2018. szeptember 4.José Mourinho, a Manchester United vezetőedzője távozik az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA Elit Edzői Fórumáról a szövetség nyoni székházában 2018. szeptember 4-én. (MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi)
Nyitókép: MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi

Mourinho majdnem túl közel került egyik játékosához

A Tottenham játékosait figyelmeztették a koronavírus miatti szigorú szabályok betartásának felelősségére Mindezt azért, mert néhányan észrevették, hogy Jose Mourinho egy nyilvános parkban egyik játékosával, a francia Tanguy Ndombelével treníroz. További három játékos futóedzést végzett.

Az Egyesült Királyságban a kormány rendelkezései alapján az emberek élelmiszer vásárlás, étkezés céljából, egészségügyi okból vagy munkavégzés miatt hagyhatják el az otthonukat. Emellett naponta egyszer sétálhatnak, vagy sportolhatnak, feltéve, hogy betartják a társadalmi távolságtartásra vonatkozó irányelveket – ez ott két méternél nagyobb távolságot jelent, kivéve az egy háztartásban élőket.

A közösségi médiában azonban olyan „leleplező” képek és videók jelentek meg, amelyeken a Spurs néhány játékosa edz, s ezzel megsérti a rendelkezéseket.

José Mourinhót, a Tottenham menedzserét és Tanguy Ndombelét London északi részén, Barnetben gyakorolt. Állítólag csak kettesben, noha a képen további két személy is látszik. A portugál edző szerencséje, hogy a felvételeken mindig legalább kétméteres távolságban van a francia futballistától. A Spurs keretének másik két tagja, Davinson Sánchez és Ryan Sessegnon – ugyancsak egy a közösségi médiában megjelent kép szerint – ugyanabban a parkban, ahol Mourinhóékat lefényképezték, egymás mellett futottak. Akadt olyan videofelvétel is, hogy a játékosok távolabb helyezkedtek egymástól, miután vélhetően figyelmeztették Mourinhót a szabály betartására.

Még mindig maradva a Tottenham játékosainál: az elefántcsontparti jobbhátvéd, Serge Aurier maga posztolt ki egy olyan videót, ahol egy másik ember mellett fut.

A médiában megjelent hírek után a Tottenham Hotspur szóvívője nyilatkozatban közölte a klub álláspontját: „Minden játékosunkat újra emlékeztettük arra, hogy tartsa tiszteletben a társadalmi távolságot, amikor a szabadban gyakorol.”

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Egyre durvább, ami az OTP-vel történik

Egyre durvább, ami az OTP-vel történik

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthatunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult. A hazai blue chipek közül az OTP teljesít a legrosszabban, a Magyar Telekom árfolyama azonban emelkedik, miután célár-emelés érkezett a részvényre. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×