eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Madrid, 2017. április 11.Diego Simeone, a spanyol Atlético Madrid vezetőedzője sajtóértekezletet tart Madridban 2017. április 11-én, egy nappal az angol Leicester City elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő mérkőzés előtt. (MTI/EPA/Chema Moya)
Nyitókép: MTI/EPA/Chema Moya

Saúl gólja győzte le a Liverpoolt, Haaland döntött Dortmundban

Mind a két hazai csapat előnyt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első napján. Az Atlético Madrid 1-0-ra nyert a Liverpool, a Borussia Dortmund 2-1-re a PSG ellen.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 1-0: Remekül kezdett az Atlético, máris megszerezte a vezetést. Saúl Nigúez vette be Alisson Becker kapuját. Vajon ki fogadott volna arra, hogy a négy mai szereplő közül a legrosszabb gólmuatatókkal rendelkező spanyol gárda szerzi a tavasz első BL-gólját?

BORUSSIA DORTMUND–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Neymar szabadrúgása keltett riadalmat, de a labda elkerülte a kapu bal oldalát.

BORUSSIA DORTMUND–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Jadon Sancho lőtt egy gyors kontra után, gyengén.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 1-0: Az Atléti vezet, miközben az első negyedórában a Liverpool 75 százalékban birtokolta a labdát.

BORUSSIA DORTMUND–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Emre Can, a dortmundiak középpályása nagy helyzetbe került Hakimi passza után, de Verratti bravúrosan szerelte.

BORUSSIA DORTMUND–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: A kjét kapus közül a Westfalenstadionban Keylor Navasnak volt több gólja. Ez pedig azt jelenti, a Dortmund veszélyesebb. A 26. percben Navas Jadon Sancho lövését védte látványosan.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 1-0: Virgil van Dijk ma bizonytalanabb a szokásosnál, hibájából helyzetbe került az Atlético, kellett a Liverpoolnak Alisson szokásos bravúrja. A másik oldalon Slaah a kapuba lőtt, miután Firminóval kényszerítőzött, de a brazil lesen volt.

BORUSSIA DORTMUND–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Erling Haaland első megindulása után a labda az oldalhálóban kötött ki.

BORUSSIA DORTMUND–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Vége az első félidőnek, pontozással talán a BVB vezetne, de az eredménnyel talán a PSG elégedettebb.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 1-0: Az Atléti, amely a BL egyenes kieséses szakaszában a legutóbbi 11 hazai mecséből tízen nem kapott gólt, megszerezte a vezetést, aztán leparoltatta a buszt a saját tizenhatosánál. A Liverpool egyelőre nem találja az ellenszert, nem ment lövés Oblak kapujára.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 1-0: Mané nem ment ki a második félidőre, Divock Origi játszik tovább.

BORUSSIA DORTMUND–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Noha a BVB uralja a játékot, Bürkinek a tizenhatoson kívül, lábbasl kellett menteni Neymar passza után, Di María elől.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 1-0: Joe Gomez beadása után Salah fejese alig kerülte el Oblak kapuját.

BORUSSIA DORTMUND–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Az első nagy párizsi kombináció végén Mbappé éles szögből leadott vlövését Bürki védte.

BORUSSIA DORTMUND–PARIS SAINT-GERMAIN 1-0. A 69. percben megszerezte a vezetést a német csapat, Erling Haaland egy lepattanó labdát szemfülesen, gyorsan eszmélve a kapuba lőtt.

BORUSSIA DORTMUND–PARIS SAINT-GERMAIN 1-1. Kylian Mbappé erőszakosan betört a tizenhatoson belülre, pontosan lőtte középre a labdát, Neymar pedig négy lépésről az üres kapuba lőtt. Sokat érhet az idegenben szerzett gól a franciáknak.

BORUSSIA DORTMUND–PARIS SAINT-GERMAIN 2-1. Egy percig sem volt döntetlen, Erling Haaland tizenhét méterről óriási gólt lőtt. A 19 éves norvégnál nincs gólerősebb játékos a mostani BL-sorozatban.

BORUSSIA DORTMUND–PARIS SAINT-GERMAIN 2-1.Neymar a kapufára vágta a labdát.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 1-0: Henderson lövése alig kerülte el az Atlético kapuját.

BORUSSIA DORTMUND–PARIS SAINT-GERMAIN 2-1. Thiago Silva fejese zárta le a mérkőzést, a labda elkerülte a kaput. A Borussia Dortmund előnnyel várhatja a visszavágót a Parc des Princes-ben.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×