eur:
393.58
usd:
367.9
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Orosz Nagydíjának időmérő edzése után a Szocsi Autodrom versenypályán 2019. szeptember 28-án, a futam előtti napon.
Nyitókép: Jurij Kocsetkov

Nem történt még ilyen a sportvilágban

A férfiaknál Lewis Hamilton és Lionel Messi megosztva, míg a nőknél Simone Biles lett 2019 legjobb sportolójaként a Laureus-díj kitüntetettje.

Először hozott holtversenyt a szavazás: a férfiaknál első brit Forma-1-es pilóta hatodszor lett világbajnok az autósport elitkategóriájában. Az argentin labdarúgó spanyol bajnok lett klubjával, az FC Barcelonával, míg a válogatottal harmadik helyen végzett a Copa Americán, így kiérdemelte hatodik Aranylabdáját, illetve a nemzetközi szövetségtől (FIFA) megkapta az év játékosa címet is.

A női sportolók között győztes, négyszeres olimpiai bajnok amerikai Simone Biles - akit tavaly is a legjobbnak választottak - öt aranyérmet nyert a stuttgarti vb-n, így immár 19-szeres világbajnoknak mondhatja magát.

Az év csapata a Dél-afrikai Köztársaság világbajnoki címet nyert rögbiválogatottja lett.

A sportakadémia több mint 60 tagjának szavazatai alapján Dirk Nowitzki korábbi klasszis német kosárlabdázó életműdíjat vehetett át.

Az előző év legjobbjait 2000 óta díjazzák.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×