eur:
393.65
usd:
369.32
bux:
65754.11
2024. április 23. kedd Béla
A szerb Novak Djokovic a svájci Roger Federer ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének döntőjében 2019. július 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

Ausztrália: jöjjön az 50. Federer-Djokovic!

Az évnyitó Grand Slam elődöntője hozta össze a két szupersztárt, az egymás elleni mérleg a szerb sikerét sejteti, még akkor is, ha legutóbbi összecsapásukat a svájci nyerte.

Magabiztos győzelemmel jutott elődöntőbe az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi egyes versenyében a szerb Novak Djokovic. A hétszeres melbourne-i bajnoka már tizenkettedjére verte a kanadai Milos Raonicot, három óránál is rövidebb meccsen.

Djokovic ellenfele az elődöntőben a hatszoros AO-győztes svájci Roger Federer lesz, ötvenedjére csapnak össze. Az eddigi 49 összecsapáson 26-szor győzött Djokovic, viszont legutóbb, a tavalyi ATP-vb-n Federer nyert - igaz, 2019-ben a wimbledoni GS-döntő után a szerb örülhetett.

A mérkőzésre magyar idő szerint csütörtök délelőtt fél 9-kor kerülhet sor.

Eredmények, negyeddöntő:
férfiak:
Djokovic (szerb, 2.)-Raonic (kanadai, 32.) 6:4, 6:3, 7:6 (7-1)
korábban:
Federer (svájci, 3.)-Sandgren (amerikai) 6:3, 2:6, 2:6, 7:6 (10-8), 6:3

Federer hét meccslabdát hárítva jutott elődöntőbe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Nagyon lassan gyógyulnak a költségvetés fájdalmas sebei

Nagyon lassan gyógyulnak a költségvetés fájdalmas sebei

Az év első három hónapjában az áfabevételek még mindig gyengén muzsikálnak, a kamatkiadások mindenre rátelepednek, a közösségi közlekedésre most kirívóan többet költ az állam, viszont a rezsivédelmi kiadások visszafogottabbak. Ezt lehet kiolvasni az államháztartás idei első negyedéves részletes folyamataiból, ami tulajdonképpen nem hozott nagy meglepetéseket, hiszen a magyar gazdaság tavalyi recesszióból történő kilábalása is lényegesen lassabb, mint korábban várták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×