eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Volgográd, 2018. június 25.Az egyiptomi Mohamed Szalah az oroszországi labdarúgó-világbajnokság A csoportja harmadik fordulójában játszott Szaúd-Arábia - Egyiptom mérkőzésen Volgográdban 2018. június 25-én. (MTI/EPA/Zurab Kurcikidze)
Nyitókép: Zurab Kurcikidze

Nincs még jól Mohamed Szalah

Az egyiptomi labdarúgó-válogatott sérülés miatt nem számíthat legjobbjára a soron következő két Afrika Kupa-selejtezőn.

Az egyiptomi labdarúgó-válogatott sérülés miatt nem számíthat legjobbjára, Mohamed Szalahra soron következő két Afrika Kupa-selejtezőjén.

Az észak-afrikai ország szövetsége kedden Twitter-oldalán közölte, hogy a Bajnokok Ligája-győztes Liverpool támadója nem játszhat csütörtökön Kenya és hétfőn a Comore-szigetek ellen, és egy képet is közzétett, amelyen a futballista bokarögzítővel a lábán látható.

Szalah október eleje óta küszködik bokasérüléssel, ennek ellenére szombaton játszott és gólt is szerzett a Manchester City elleni angol bajnoki rangadón (3-1), amelyet követően csapata nyolcpontos előnnyel vezeti a Premier League-t.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×