eur:
393.82
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Kellemetlen körülményekre panaszkodnak a magyar tornászok a vébé helyszínén

Az étkezéssel és a közlekedéssel is meggyűlt a baja a magyar válogatottnak a Stuttgartban sorra kerülő torna-világbajnokság helyszínén.

"A szállás teljesen rendben van, az étkezéssel viszont akadnak gondok. A szervezők nem éppen a sportolóknak megfelelő ételeket biztosítanak, és mindössze egy fogás van, még gyümölcs sincs.

Ez más delegációknak sem tetszik, úgyhogy az orientációs értekezleten biztosan jelzem a problémát"

- idézi a magyar szövetség (MATSZ) beszámolója Altorjai Sándor csapatvezetőt.

A MATSZ főtitkára elmesélte, pénteken kezdődött és október közepéig tart a városban a hagyományos őszi sörfesztivál, amely közvetlenül a sportcsarnok mellett van.

"Azon a területen az utak teljesen fel vannak túrva, mindössze egy-egy sáv járható, így nagyon nehezen lehet eljutni az edzések, versenyek helyszínére.

Mivel a lányok vasárnap délelőtt másfél órát utaztak oda és másfelet vissza, az a döntés született, hogy a késő esti edzést kihagyják"

- mondta Altorjai.

A Kovács Zsófia, Schermann Bianka, Böczögő Dorina, Makra Noémi, Péter Sára, Székely Zója összeállítású női válogatott kedden, a Vecsernyés Dávid, Ryan Sheppard, Mészáros Krisztofer, Tomcsányi Benedek, Csorvási Soma összetételű férficsapat pedig szerdán vesz majd részt a pódiumedzésen.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×