eur:
395.13
usd:
371.2
bux:
65167
2024. április 19. péntek Emma
Izvorani, 2018. április 1.Magát Krisztina a női 90 kilogrammos súlycsoport szakításának döntőjében a bukaresti súlyemelő Európa-bajnokságon, a Bukaresttől 40 kilométerre, északra levő Izvorani településen 2018. április 1-jén. (MTI/EPA/ Robert Ghement)
Nyitókép: MTI/EPA/ Robert Ghement

Előkerült a világbajnokság előtt eltűntnek hitt magyar sportoló

Szombaton még a súlyemelő válogatott szövetségi kapitánya is azt mondta, nem tudja mi van Magát Krisztinával, aki nem ment el Pattayába, a thaiföldi súlyemelő-világbajnokságra.

Gyurkovics Ferenc, a magyar súlyemelő-válogatott szövetségi kapitánya szombaton, az MTI-nek beszélt arról, hogy a rogalma sincs, mi történhetett a sportolóval, megsérült vagy más a gond, hiszen megvolt a repülőjegye is, és velük együtt kellett volna eljönnie Budapestről - idézi a Blikk.

A Nemzeti Sport azonban most arról írt, érthetetlen, hogy miért mondta ezt a szövetsgi kapitány, hiszen a súlyemelő már szerdán elmondta a lapnak, hogy megreccsent a térde, ezért nem utazhat a világbajnokságra.

Magát évek óta bajlódik a térdével, a lap azonban arról is ír, hogy volt a magyar súlyemelőknél egy friss, szeptemberi doppingeset, amelyet a Magyar Antidopping Szövetség is megerősített nekik, azonban azt, hogy kihez kötődik a pozitív minta, nem árulták el, mint ahogy a szövetségtől sem érkezett válasz az ügyben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×