INFORÁDIÓ 
2020. június 4. csütörtök
Bulcsú

sport

súlyemelés

világbajokság

magát krisztina

Izvorani, 2018. április 1.Magát Krisztina a női 90 kilogrammos súlycsoport szakításának döntőjében a bukaresti súlyemelő Európa-bajnokságon, a Bukaresttől 40 kilométerre, északra levő Izvorani településen 2018. április 1-jén. (MTI/EPA/ Robert Ghement)

Előkerült a világbajnokság előtt eltűntnek hitt magyar sportoló

Infostart
Újabb cikkünk a témában:

Szombaton még a súlyemelő válogatott szövetségi kapitánya is azt mondta, nem tudja mi van Magát Krisztinával, aki nem ment el Pattayába, a thaiföldi súlyemelő-világbajnokságra.

Gyurkovics Ferenc, a magyar súlyemelő-válogatott szövetségi kapitánya szombaton, az MTI-nek beszélt arról, hogy a rogalma sincs, mi történhetett a sportolóval, megsérült vagy más a gond, hiszen megvolt a repülőjegye is, és velük együtt kellett volna eljönnie Budapestről - idézi a Blikk.

A Nemzeti Sport azonban most arról írt, érthetetlen, hogy miért mondta ezt a szövetsgi kapitány, hiszen a súlyemelő már szerdán elmondta a lapnak, hogy megreccsent a térde, ezért nem utazhat a világbajnokságra.

Magát évek óta bajlódik a térdével, a lap azonban arról is ír, hogy volt a magyar súlyemelőknél egy friss, szeptemberi doppingeset, amelyet a Magyar Antidopping Szövetség is megerősített nekik, azonban azt, hogy kihez kötődik a pozitív minta, nem árulták el, mint ahogy a szövetségtől sem érkezett válasz az ügyben.

Nyitókép: MTI/EPA/ Robert Ghement
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018