eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Cristiano Ronaldo, a Juventus játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik fordulójában, a H csoportban játszott Manchester United - Juventus mérkőzésen a manchesteri Old Trafford stadionban 2018. október 23-án. A találkozót az olasz csapat nyerte 1-0-ra idegenben.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Új rekordot ért el Ronaldo, a következő sincs messze

Kedd este óta Cristiano Ronaldo a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők történetének legeredményesebb gólszerzője, 22., 23., 24. és 25. találatával ugyanis lehagyta az eddigi csúcstartó ír Robbie Keane-t, aki 23-szor volt eredményes.

Az Eb- és Nemzetek Ligája-címvédő portugál válogatott 5-1-re nyert Vilniusban, a litvánok vendégeként, a Juventust erősítő Ronaldo pedig négyszer talált be a hazaiak kapujába - pályafutása során másodszor szerzett négy gólt egy mérkőzésen a nemzeti csapatban.

"Nem a személyes elismerések érdekelnek, még ha jól is esnek. A lényeg, hogy ezek mindig olyan dolgok eredményei, amelyeket közösen, csapatként érünk el" - mondta a futballista.

A 34 éves játékos jelenleg 93 válogatottbeli találatnál jár, a világcsúcsot az irániak volt futballistája, Ali Daei tartja 109-cel.

"Nincs olyan stadion a világon, amelyben Ronaldót ne ünnepelnék. Ő a világ legjobbja. És ezt most ismét bizonyította"

- mondta játékosa teljesítményéről Fernando Santos, a portugálok szövetségi kapitánya.

Ronaldo a 7. percben büntetőből volt eredményes, majd a második félidőben 14 percen belül (62., 65., 76.) három gólt is szerzett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×