eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Az új Diósgyőri Stadionban megrendezett Diósgyőri VTK 2011 - Mezőkövesd Old Boys labdarúgó tesztmérkőzés 2018. április 26-án. A 15 ezer néző befogadására alkalmas létesítményt május 5-én adják át a Mezőkövesd elleni bajnokin.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Örülhetnének a Diósgyőr szurkolói, mégsem mennek meccsre

Távozott a miskolci labdarúgócsapat velük nem szimpatizáló vezetése, így elvileg újra megtölthetnék a lelátókat, de egyelőre nem lesz így, a drukkerek meg is mondják, miért.

Augusztus 26-án bojkotott hirdettek szervezett szurkolói csoportok Diósgyőrben azért, mert elégedetlenek voltak az NB I-ben küzdő labdarúgócsapat vezetésével és teljesítményével egyaránt. Azóta a klubtulajdonos megvált Tajti József sportigazgatótól, valamint Fernando Fernandez vezetőedzőtől, a csapat ugyanis a tabella utolsó helyén állt.

Ezek után a Boon.hu közölte, mit reagált az új helyzetben a bojkottáló drukkerhad (Ultras Diósgyőr).

"…Úgy tűnik, az általunk megkongatott vészharang hangja elért a vezetőséghez, bízunk benne, hogy végre valós figyelmet kapnak a szurkolók… Ugyan az általunk kívánt teljes megtisztulás még mindig távoli, de változás szándéka látható, és talán újra lendületet, reményt adhat." A szurkolói közlemény szerint jelenleg csak szavak vannak, ez számukra kevés, mert ők eredményt és valódi focit várnak, és amennyiben ezek jönnek, akkor a tábor visszatér a lelátóra, de a szombati, ZTE elleni meccsen még nem.

A kerethez közben csatlakozott a 29 éves bal lábas középpályás, Iszlai Bence, de többek visszakerültek az NB III-as kerethez.

A klub új edzője egyébként Feczkó Tamás, és azonnal két új játékos is érkezett vele Diósgyőrbe, Rui Pedro és Mirko Ivanovski.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×