INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 9. vasárnap
Emőd

marco rossi

magyar labdarúgó-válogatott

szlovákia

magyar-szlovák

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Montenegró – Magyarország barátságos labdarúgó-mérkőzésen Podgoricában 2019. szeptember 5-én. Montenegró 2-1-re győzött.

Marco Rossi: mérges vagyok

Infostart

A Facebookon üzent a szurkolóknak a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a szlovákok elleni 2-1-es vereség után.

"Elvesztettünk egy meccset. Elveszítettünk három értékes pontot. Azonban nem veszítettük el a háborút, és még három meccs áll előttünk" - kezdte üzenetét Marco Rossi, aki mérges, a szurkolókkal együtt.

A szakvezető azt írta, elfogadja a vereséget és nem keres kifogásokat. Úgy látta, a csapat hétfőn is jól játszott, de ezúttal nem járt sikerrel - azt ígéri viszont, hogy tanul ebből a vereségből.

"Hiszek ebben a projektben, és a csapatommal, a játékosaimmal együtt a legvégsőkig fogunk küzdeni. Soha nem fogok akadályt jelenteni ennek az országnak, sem senkinek, és amennyiben egy bizonyos ponton valaki nem lesz megelégedve velem, vagy a munkámmal, biztosíthatom róla,

az a legkevesebb, hogy utolsóként hagyom el a hajót. Most nem adhatjuk fel. És nem is fogjuk."

Marco Rossi a mérkőzés után a játékvezetést hibáztatta és balszerencsésnek nevezte csapatát.

A vereséggel a magyar válogatott a harmadik helyre esett vissza a selejtezőcsoportban.

Nyitókép: Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Montenegró - Magyarország barátságos labdarúgó-mérkőzésen Podgoricában 2019. szeptember 5-én. MTI/EPA/Boris Pejovic
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018