eur:
390.63
usd:
366.28
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Az amerikai Serena Williams honfitársa, Alison Riske ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság női egyesének negyeddöntőjében 2019. július 9-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Nic Bothma

Wimbledon - Simona Halep és Serena Williams is elődöntős

Mindkét volt világelső nehéz mérkőzést nyert meg kedden női egyesben a wimbledoni teniszbajnokságon

A hetedik helyen kiemelt Halep a kínai Csang Szaj-szajjal csapott össze a nyolc között, s bár az első szettben 4:1-es hátrányba került és további bréklabdákat kellett hárítania, sikerült rövidítésre mentenie, s ebben végül ő volt a jobb. A második játszma már egyoldalú küzdelmet hozott, a román játékos irányított.

A tavaly döntős, hétszeres bajnok, 23-szoros Grand Slam-tornagyőztes amerikai Serena Williams - az idei torna 11. kiemeltje - megnyerte ugyan az első szettet honfitársa, az előző körben a világelső ausztrál Ashleigh Bartyt kiejtő Allison Riskevel szemben, végül azonban döntő játszmára kényszerült.

Riske nem adta könnyen magát, de 3:3 után a 37 éves Williams - aki legutóbb 2016-ban nyert Wimbledonban - "előhúzta" a legjobb játékát, és ha nehezen is, de a maga javára fordította a mérkőzést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kiderült, hogy állnak idén a magyarok a lakásfelújításhoz

Kiderült, hogy állnak idén a magyarok a lakásfelújításhoz

Kedvezőbbé vált a felújítás, építés lehetőségének a megítélése a lakosság körében, de nem terveznek sokkal többen felújítást 2024-ben - állapította meg friss reprezentatív online kérdőíves felmérése alapján az Impetus Research. Tízből három magyar tervez valamilyen felújítást vagy bővítést otthonában, többségük 500 ezer forint alatti értékben, míg az új építkezésben gondolkodók aránya mindössze 4 százalék.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 1. 09:37
×
×
×
×