eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Wimbledon: Babosék a második fordulóban női párosban

Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic duója bejutott a második fordulóba, a legjobb 32 közé a wimbledoni teniszbajnokság női páros versenyében. Stollár Fanny és Onsz Dzsabúr párosa kiesett.

Az első helyen kiemelt kettőst a vártnál nagyobb küzdelemre késztette az amerikai Jessica Pegula és Maria Sanchez, a csata három szettben, 1 óra 46 perc alatt dőlt csak el, de végül érvényesült a papírforma.

A magyar, francia duó tavaly a legjobb nyolc között búcsúzott a füvespályás londoni tornán.

A női párosban kétszeres Grand Slam-győztes Babos Tímea Wimbledonban eddig kétszer döntőzhetett ebben a számban, de 2014-ben (Mladenoviccsal), majd 2016-ban (a kazah Jaroszlava Svedovával) is alulmaradt.

A női párosverseny másik magyar résztvevője, Stollár Fanny - oldalán a tunéziai Onsz Dzsabúrral - ugyanakkor búcsúzott: kettősük két játszmában kapott ki a negyedik helyen kiemelt Gabriela Dabrowski, Hszü Ji-fan kanadai, kínai duótól.

Eredmény:

női páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért):

Gabriela Dabrowski, Hszü Ji-fan (kanadai, kínai, 4.)-Stollár Fanny, Onsz Dzsabúr (magyar, tunéziai) 6:1, 6:3

Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 1.)-Jessica Pegula, Maria Sanchez (amerikai) 6:4, 3:6, 6:2

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×