eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Facebook

Elütötte egy autó a magyar Vasembert

Szőnyi Ferencet biciklizés közben gázolta el egy autó - számol be róla a sportoló közösségi oldalán.

Az ultratriatlonista szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta, de a baleset utóhatásait még érzi magán. Ugyanis még enyhe mellkasi panaszai vannak, illetve azóta félve ül biciklire az egyébként hihetetlen nehézségeket is legyőző sportember - írja a kemma.hu.

A sportember érthető módon fél, ugyanis véleménye szerint a kétkerekű közlekedőkre tavaszi, dömpingszerű megjelenésére nincsenek felkészülve az autósok. Pedig – ahogy fogalmaz – pró és kontra mindenkinek oda kell figyelni a másikra, pláne a védelem nélkül közlekedőkre.

A sportoló a baleset előtt Floridában teljesített egy ultratriatlon versenyt, ahol a negyedik helyen végzett. Most a balesete ellenére is lelkesen készül az El Camino-futásra. A tervek szerint április 10. és 24. között futja majd le a Komárom és Santiago de Compostela közötti mintegy 780 kilométeres távot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×