eur:
395.08
usd:
370.84
bux:
65084.76
2024. április 19. péntek Emma
Gera Zoltán 97-szeres válogatott labdarúgó, a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság budapesti nagykövete az 500 nappal a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság nyitómérkőzése előtt tartott sajtótájékoztatón az új Puskás Ferenc Stadion látogatóközpontjában 2019. január 29-én. A jövő évi kontinenstornának 12 város ad otthont. Budapesten három csoportmérkőzést és egy nyolcaddöntőt rendeznek.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A Hősök terén is lehet majd szurkolni a foci-Eb alatt

A Hősök terén és a mellette húzódó Olof Palme sétányon óriás kivetítőkön is követhetik az ünnepi Európa-bajnokság mérkőzéseit a szurkolók. A Szurkolói Zóna érdekes programokat kínál a 2020-as torna idején.

A 2020-as labdarúgó Euórpa-bajnokság négy találkozójának Budapest adhat otthont. Azok a szurkolók, akik nem jutottak be a Puskás Ferenc Stadionba, a Hősök terén felállított Fan Zone-ban (azaz szurkolói faluban) élvezhetik a futballünnep hangulatát – jelentette be Tarlós István, Budapest főpolgármestere.

A Fan Zone két részből áll majd: A Futballfalu (Football Village) az Olof Palme sétányon kap helyet; a Óriáskivetítős Terület (Public Screening Area) pedig a Hősök terét foglalja majd el. Utóbbin a szurkolók több kivetítőn követhetik az Európa-bajnokság mérkőzéseit, de szurkolói aktivitások, sportos és különböző közösségi programok is szórakoztatják majd a látogatókat, akik remélhetőleg megtöltik a Szurkolói Zónát. A helyszín mintegy 40 000 résztvevő befogadására lesz alkalmas.

A Futballfalu szintén színes programokkal, sportolással, vásársorral várja majd az érdeklődőket az Eb ideje alatt egésznapos nyitva tartással - írta az MLSZ honlapja.

A Szurkolói Zónában (Fan Zone) koncerteket is hallgathatnak a szurkolók, lesz csókkamera, tánckamera, minifoci, Teqball, csocsó, lábtenisz és a Nap Legkreatívabb Szurkolóit is díjazni fogják.

Tervben van még egy VIP-zóna kialakítása is a közelben, ami az UEFA-család, a kiemelt partnerek és meghívottak számára biztosít majd magas színvonalú szórakozást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×