eur:
392.77
usd:
365.89
bux:
66551.08
2024. április 26. péntek Ervin
Csoknyai István, a Balatonfüred vezetőedzője a férfi kézilabda Magyar Kupa harmadik helyéért játszott Mezőkövesdi KC – Balatonfüredi KSE mérkőzésen a debreceni Főnix Csarnokban 2016. április 17-én. Balatonfüred-Mezőkövesd 27-25.
Nyitókép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A kapitány elárulta, milyen szerepet kap Nagy László

Nagy László rutinja hatalmas segítség lehet a magyar férfi kézilabda-válogatottnak a januári világbajnokságon - mondta Csoknyai István szövetségi kapitány.

Nem volt vita a 28-as világbajnoki keret kijelölésekor a két szövetségi kapitány között. Egyikük Csoknyai István az InfoRádió Hetes című műsorának elmondta: szélsőből van kevesebb, míg a belső posztokon nagyobb a merítési lehetőség. Éppen ezért a szűkítéskor lehet majd átfedés, és elképzelhető, hogy a vb-n egy átlövőnek vagy irányítónak kell a szélen játszania, ahogy azt korábban Juhász Ádám is tette.

A keretnek tagja Nagy László is, aki tavaly visszavonult a válogatottól, de az idei pótselejtezőkre visszatért, és múlt héten jelezte, szívesen segít a csapatnak.

„Nagy László pályára fog lépni, de biztosan nem fog minden meccsen játszani. Egy fontos, ki-ki meccsen a rutinja nagy segítség lehet.

Meglátjuk, mikor és mennyit kell segítenie a csapatnak” – fejtette ki a társ-szövetségi kapitány.

Több olyan játékos van a keretben, akinek a párja a világbajnokság előtt vagy alatt szülhet, így elképzelhető, hogy egy-egy mérkőzésről hiányozhatnak. A szakvezető reméli, hogy ezt a helyzetet át lehet majd hidalni.

A teljes interjút meghallgathatják az InfoRádió Hetes című műsorában ma este fél 8-kor.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?

Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?

Tartós kamatcsökkenésre, már-már a korábbi nagyon alacsony kamatszintek visszatérésére számított eddig a magyar lakáshitelpiac keresleti oldala, ehhez képest konszenzus alakult ki arról a bankoknál, hogy a mostani 6-7%-os szinten megállt a kamatcsökkenés. Az elmúlt hetekben pedig már egyre többen vélik úgy, hogy kamatemelésekre kell sort keríteni, ma például a legnagyobb hitelközvítő is megszólalt az ügyben. Több bank vezetőjét is megkérdeztük a témáról az elmúlt napokban, válaszaik alapján egyelőre nem készülnek kamatemelésre a lakáshiteleknél, pedig lenne okuk rá. Kiemelten foglalkozunk ezzel a témával a Portfolio Hitelezés 2024 konferenciáján, érdemes regisztrálni a szakmai eseményre!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×