eur:
394.65
usd:
370.61
bux:
66461.97
2024. április 16. kedd Csongor
Nyitókép: Instagram / Chelsea

A Vidit dicsérte a Chelsea edzője

Jó csapatnak tartja csütörtöki ellenfelét Maurizio Sarri, a Chelsea olasz menedzsere.

Nem lehet azt mondani, hogy túlzottan lázba hozta volna a brit sajtót a Chelsea és a Vidi csütörtöki Európa Liga mérkőzése. A lapok sokkal inkább José Mourinho jövőjével és a Manchester United visszafogott szereplésével vannak tele, nem a magyar bajnok londoni fellépésével. A Chelsea honlapján egyelőre röviden írtak a Vidiről, felsorolva eddigi eredményeit.

A mérkőzés előtti szokásos sajtótájékoztatón sem volt sok szó a magyar csapatról, az újságírók inkább a sérültek állapotára voltak kíváncsiak.

Maurizio Sarri, a Chelsea menedzsere elmondta, hogy az Európa Liga fontos sorozat, csütörtökön is jó teljesítményt kell nyújtaniuk.

„Egy jó csapat ellen lépünk pályára, amely az előző fordulóban jól játszott, csak szerencsétlen volt,

ezért kapott ki” - mondta a szezonban még veretlen Kékek edzője, aki csütörtökön mutatkozik be európai kupameccsen a Stamford Bridge-en.

Sarri szólt arról is, hogy változtat a megszokott kezdőcsapatán, és pihentetni fogja több kulcsemberét, de nem tudja még, hány helyen. Azt mondta, hogy a Liverpool elleni legutóbbi két meccs – Ligakupa és bajnoki – sok energiát felemésztett, ezért lesznek cserék.

Elmondta, hogy várhatóan a teljes keret rendelkezésére áll, miután Pedro és Ruben Loftus-Cheek felépülése is jól halad.

Az olasz tréner kiemelte, hogy versenyben akar lenni az EL-serlegért, de a klub számára fontosabb az, hogy visszakerüljön a BL-be, ahol ezúttal nem szerepelhet, mivel a legutóbbi szezonban ötödik lett.

A Chelsea és a Vidi meccse csütörtökön este 9 órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 14:48
×
×
×
×