eur:
393.31
usd:
367.41
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
A ferencvárosi Gera Zoltán ünnepli gólját a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencváros mérkőzésen a fővárosi Szusza Ferenc Stadionban 2017. március 4-én.
Nyitókép: Kovács Tamás

Nagy bejelentésre készül Gera Zoltán

Napokon belül bejelentheti visszavonulását Gera Zoltán, a Fradi válogatott focistája – értesült a Bors.

Tavaly júliusi sérülésből pár percre visszatért a Balmazújváros elleni szezonzárón az FTC 39 éves játékosa, Gera Zoltán, de a lap úgy tudja, eldőlt: nem lép többet pályára, nem készül az Európa Liga-selejtezőre a kerettel.

"Egyelőre a jövő bizonytalan, arról nem tudok nyilatkozni, fogok-e még játszani. Ezt majd át kell beszélni a klubbal" – mondta egy hónapja a Fradi TV-nek Gera, akinek szerződése szombaton lejár. A tárgyalás megtörténhetett, ugyanis a Bors úgy értesült: Gera a héten bejelenti visszavonulását. Ezzel egy újabb legenda búcsúzik majd a magyar futballból.

„Gera Zoltán, az FTC labdarú­gója, aki most a futball-vb szakkommentátori munkájára koncentrál, a felkészülésbe ezt követően kapcsolódik be” – válaszolta a klub a lap megkeresésére.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

szakértők az Arénában
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×