eur:
395.48
usd:
366.78
bux:
65434.92
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Ketten már nemet mondtak a Real Madridnak

Joachim Löw, az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra címvédőként készülő német válogatott szövetségi kapitánya kizárta, hogy ő legyen Zinedine Zidane utódja a Bajnokok Ligája-győztes Real Madridnál.

"Számomra ez nem téma, én most a világbajnokságon vagyok" - mondta a németek dél-tiroli edzőtáborában Löw, hangsúlyozva: teljesen kizárja, hogy ő legyen a spanyol csapat trénere.

Sajtóértesülések szerint a német szövetségi kapitány Florentino Pérez Real-elnök elsőszámú jelöltje a posztra.

"Biztosan találnak megfelelő utódot Zinedine Zidane-nak" - fűzte még hozzá Löw.

A sajtóban szintén felvetődött Mauricio Pochettino lehetséges utódként, de a Tottenham menedszere is jelezte, nem vágyik Madridba.

„Nem igaz a hír, hogy a szerződésemben van olyan záradék, ami megengedi, hogy tárgyaljak a Real Madriddal. Sem szóbeli, sem írásbeli megállapodásom nincs a klubbal” – mondta könyve bemutatóján az argentin edző az nso.hu írása szerint.

„Nemrég hosszabbítottam meg a szerződésemet a Tottenhamnél, és nagyon boldog vagyok itt. Tiszteletlenség lenne a tulajdonossal, Daniel Levyvel szemben, ha most kierőszakolnám, hogy engedjen el Madridba” – tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

A Velencei-tó környéke viszonylag könnyen vészelte át a lakáspiac tavalyi ledermedését. Nagy szerepe lehet ebben annak, hogy a tó partjára már nem elsősorban üdülőhelyként, hanem egy tiszta, békés, ám mégis nagyvárosközeli lakóövezetként tekintenek az otthont keresők. A külföldi ingatlantulajdonosok viszont most egyértelműen az eladói oldalon jelennek meg - derül ki az OTP Ingatlanpont szakembereinek tapasztalataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×