eur:
392.2
usd:
366.8
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Georges Leekens, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország - Skócia barátságos labdarúgó-mérkőzésen Budapesten a Groupama Arénában 2018. március 27-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Leekens indul a választáson

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Georges Leekens a Kereszténydemokrata és Flamand párt színeiben indul a belga önkormányzati választásokon - írta a csakfoci.hu a belga sajtó alapján.

Georges Leekens szerepel a nyugat-flandriai tartományhoz tartozó Oostkamp település Kereszténydemokrata párt listáján – írja a hln.be alapján a portál.

A munkám miatt az egész világot bejártam és újra és újra bebizonyosodott, hogy Oostkamp egy élhető, remek település Szeretem a győzelmet és mindent megteszek egy jó eredmény eléréséért. Élvezem Oostkamp mindennapjait, ezért szeretnék valamit visszaadni a városnak - mondta a szövetségi kapitány.

Leekens a helyi polgármesterrel való beszélgetés után döntött úgy, hogy megméretteti magát a választásokon.

Szeretném kamatoztatni a tapasztalataimat. Ezt a várost egy szenvedélyes polgármester vezeti, aki garancia arra, hogy tovább fejlődjön a település – jelentette ki a kapitány.

A magyar válogatott június 6-án játszik felkészülési mérkőzést Fehéroroszország ellen idegenben, majd három nappal később Ausztráliát fogadja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×