eur:
394.28
usd:
370.41
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
A Haladás második gólja a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Swietelsky Haladás mérkőzésen a mezőkövesdi stadionban 2018. április 7-én. A Haladás 2-1-re nyert.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

OTP Bank Liga: ezek voltak a legszebb gólok és védések

A labdarúgó NB I 27. játéknapján is remek gólokat és látványos védéseket láthattak a szurkolók. A Magyar Labdarúgó Szövetség a hétvégi forduló után a három legszebb találat mellett a legszebb védéseket is összegyűjtötte.

A harmadik legszebb gól Gévay Zsolt nevéhez fűződik: a paksiak védője a Ferencváros otthonában 2-2-es döntetlennel végződő találkozó első gólját fejelte. Az MLSZ gyűjtésének második helyén Szakály Péter végzett, a Puskás Akadémia középpályása a Diósgyőr ellen 1-0-ra megnyert mérkőzés gólját szerezte szintén fejjel Mezőkövesden. A legszebb találat is egy paksi futballistáé volt: Papp Kristóf csapata második gólját szerezte az Üllői úton, miután egy jobb oldali beadást követően a tizenegyes ponton még át is tudta venni a labdát, és a Fradi kapujába lőtt.

A magyar szövetség a 27. forduló három legszebb védésének toplistáját is elkészítette. A harmadik helyen Rácz Gergő, a Paks kapusa végzett, miután a felső kapufára tolta a ferencvárosi Lovrencsics Balázs fejesét. A második legszebb hárítást a mezőkövesdi Dombó Dávid követte el, amikor a Vasas ellen 0-0-ás döntetlenre végződő meccs 69. percében kétszer is bravúrosan védett, először egy fejest, majd a kipattanót is hárította. A legszebb védés a Vasas-Mezőkövesd találkozó másik kapusáé, az angyalföldi Nagy Gergelyé volt, a mezőkövesdi Farkas Dániel lövését mentette bravúrral.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×