eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
A Haladás második gólja a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Swietelsky Haladás mérkőzésen a mezőkövesdi stadionban 2018. április 7-én. A Haladás 2-1-re nyert.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

OTP Bank Liga: ezek voltak a legszebb gólok és védések

A labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában is több remek gól született. A Magyar Labdarúgó Szövetség a szombati játéknap után is kiválasztotta a három legszebbet.

A harmadik helyen a Honvéd brazil légiósa, Danilo végzett. A dél-amerikai játékos lefutotta a vendég balmazújvárosi védőket, és belsővel kilőtte a hosszú alsó sarkot, a kispestiek 2-0-ra győztek.

A második legmutatósabb gólt a Haladás játékosa, Karol Mészáros szerezte. A szlovák játékos a Diósgyőr otthonában lőtte csapata első találatát, a szombathelyi csapat 2-1-es sikerével elmozdult a kiesőhelyről.

Az MLSZ gyűjtésében a 25. forduló legszebb gólja a Videoton francia légiósa, Loic Nego nevéhez fűződik. A fehérvári szélső a félpályáról indulva lefutotta az újpestiek védelmét, és az alsó sarokba helyezett, a Vidi végül 3-0-ra nyert a vendég fővárosiak ellen.

A szövetség a legszebb védéseket is kigyűjtötte.

A harmadik helyen a Vasas kapusa, Nagy Gergely végzett, aki a Puskás Akadémia ellen 2-1-re elveszített meccsen védte a felcsútiak horvát játékosa, Josip Knežević próbálkozását.

A második legszebb bravúr is ezen a meccsen történt, a Puskás kapusa, Hegedűs Lajos az angyalföldi védő, a cseh Vit Benes lövését védte.

A legszebb hárítás a paksi Verpecz Istváné lett, aki volt csapata, a Debrecen csapatkapitánya, Tőzsér Dániel szabadrúgása után tolta ki a labdát a felső léc alól.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×