eur:
393.05
usd:
366.52
bux:
66771.49
2024. április 25. csütörtök Márk

Serena Williams szombaton tér vissza a pályára

Szombaton, az abu-dzabi tenisztornán tér vissza a pályára Serena Williams, aki gyermeke születése miatt január óta nem versenyzett.

A szervezők vasárnap jelentették be, hogy a 36 éves Williams szombaton bemutatómérkőzést játszik a francia nyílt bajnokság címvédőjével, a lett Jelena Ostapenkóval.

Ez lesz az első alkalom, hogy az Egyesült Arab Emírségek fővárosában sorra kerülő viadalon nők is pályára léphetnek.

A 23-szoros Grand Slam-torna győztes Williams lánya, Alexis Olympia Ohanian szeptember 1-jén született a floridai West Palm Beachben. Édesapja Alexis Ohanian, a Reddit közösségi oldal társalapítója.

A korábbi világelső januárban megnyerte az ausztrál nyílt bajnokságot, és bár azóta nem versenyzett, de már tavasszal kijelentette, hogy szeretné folytatni a sportpályafutását. Augusztusban elárulta, hogy indulni szeretne a január 15-én kezdődő Australian Openen, amelyre december 6-án le is adta a nevezését.

"Nagy örömömre szolgál, hogy Abu-Dzabiban térhetek vissza a pályára a kislányom szeptemberi születése után. Ez a torna a férfiak mezőnyében már régóta a teniszidény kezdetét jelenti, ezért is nagyon megtisztelő, hogy én lehetek az első nő, aki részt vesz ezen az eseményen. Ez nagyon izgatottá tesz" - nyilatkozta Serena Williams.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×