eur:
393.3
usd:
367.94
bux:
65897.55
2024. április 24. szerda György

Fokozódik a helyzet Olaszországban

A címvédő Juventus egygólos hátrányból nyert a sereghajtó Benevento ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A torinói együttes a szünetben még egygólos hátrányban volt, a második félidő közepén viszont már átvette a vezetést. A vesztes Benevento így továbbra is pont nélkül áll, a mezőnyben egyedüliként.

Miután az éllovas Napoli gól nélküli döntetlent ért el a Chievo otthonában, a nápolyiak előnye a tabellán egypontosra csökkent a második helyen álló Juventusszal szemben.

Az AS Roma négy gólt szerzett Firenzében, ami három pont ért a fővárosiaknak. A Fiorentina az első játékrészben kétszer még kiegyenlítette egygólos hátrányát, ám a vendégek a második felvonás elején és végén is betaláltak, amelyre már nem volt válasza a házigazdáknak.

A Lazio-Udinese mérkőzést a pálya használhatatlansága miatt elhalasztották. Az olasz fővárosban kora délután nagy mennyiségű csapadék esett, ami használhatatlanná tette a talajt.

Serie A, 12. forduló:

Juventus-Benevento 2-1 (0-1)

Fiorentina-AS Roma 2-4 (2-2)

Chievo-Napoli 0-0

Cagliari-Verona 2-1 (1-1)

Internazionale-Torino 1-1 (0-0)

szombaton játszották:

Genoa-Sampdoria 0-2 (0-1)

Bologna-Crotone 2-3 (2-1)

később:

Atalanta-SPAL 18.00

Sassuolo-AC Milan 20.45

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Olcsó modelleket lengetett be a Tesla, széttépik a részvényt

Olcsó modelleket lengetett be a Tesla, széttépik a részvényt

Már korábban is ismert volt, hogy az idei nem a Tesla éve lesz, hiszen lassuló eladásokkal küzd a cég, miközben igyekszik új termékeket bevezetni és ezzel új növekedési korszakot indítani. A vállalat problémáit az is jelzi, hogy az idei évben több mint 40 százalékot zuhant a cég részvényárfolyama, jelentősen alulteljesítve az S&P 500 indexet. A befektetői félelmek beigazolódtak a vállalat első negyedéves gyorsjelentésével, gyakorlatilag minden fontosabb soron visszaesésről számolt be a cég, ráadásul az elemzői várakozásokat is alulmúlta. Az árfolyam ennek ellenére mégis több mint 13 százalékot emelkedett a gyorsjelentést követően, miután a cég újabb ígéreteket tett a jövőbeli olcsóbb járműveivel kapcsolatban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×