eur:
393.7
usd:
369.37
bux:
65637.23
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Keményen üzent játékosainak a Fradi-edző

Keményen üzent játékosainak a Fradi-edző

Élesen bírálta labdarúgói teljesítményét Thomas Doll, miután a Ferencváros 1-0-ra kikapott a Kisvárdától, ezzel címvédőként a legjobb 32 közé sem jutott be a Magyar Kupában.

Thomas Doll, a Ferencváros edzője megérdemeltnek nevezte a Kisvárda továbbjutását a Magyar Kupában, míg saját csapat játéka miatt csalódott.

„Voltak játékosok, akik féltek a saját szerepvállalásuktól, voltak, akik nem mentek bele az egy az egy elleni párharcokba akár védekezésben, akár támadásban. Nem látok különbséget az NB I és az NB II között. Az embernek vannak elképzelései, hogyan kell lejátszani egy ilyen meccset, hogyan lehetne sorozatban a 4. alkalommal is megnyerni a kupát. Ezzel kapcsolatban az ember ilyenkor elgondolkodik. Ha valakinek odapasszolják a labdát, és a labda elugrik a lábától, utána nem tud kombinatívan játszani, akkor így néz ki egy mérkőzés. Mindig a csapat eredményeiért vagyunk a felelősek. Ezt követően könnyű valakit kritizálni, mindegy, hogy valaki klub- vagy válogatott edző. De némelyik játékos megkérdezhetné magától, hogy esetleg nem tud-e jobban futballozni.

Ez egy szükségtelen vereség volt. Fájdalmas vereség. Holnap erről fogunk beszélgetni. Némelyik játékos meg látja majd, hogy fog kinézni a jövő a Ferencvárosban”

- idézi a csakfoci.hu a zöld-fehérek edzőjének nyilatkozatát.

A német szakvezető arról is beszélt, hogy sérülések, betegségek miatt nem tudta a legjobb csapatát pályára küldeni, és

néhány játékosnak ez a szint túl magas.

A győztes Kisvárda edzője, Kondás Elemér büszke volt csapatára.

„Nagyon szép győzelmet arattunk, kiváló ellenféllel szemben. A Fradi ugyan az ország egyik legjobb csapata, de ezen a meccsen minden csapatrészben felülmúltuk, és jóval több helyzetünk volt” - mondta az NB II-ben a második helyen álló együttes edzője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×