eur:
392.14
usd:
366.51
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

BL: hét gólt lőtt idegenben a Liverpool

Továbbra is remekelnek az angol klubok a BL őszi mérkőzésein: a Liverpool 7-0-ra nyert Mariborban, a Man City legyőzte a Napolit, a Spurs pontot szerzett a Bernabéuban.

NK MARIBOR–LIVERPOOL FC 0-1: Még négy perc sem kellett a „vörösöknek” a vezetés megszerzéséhez. A gólt a brazil Roberto Firmino lőtte, akit az angol sajtó előzetesen nem is várt a kezdő tizenegybe. Mohamed Szalah beadása után az ötös tájáról lőtt a kapuba. 

FEYENOORD–SAHTAR 1-0: Az eddig még pont nélkül álló holland bajnok Steven Berghuis révén került előnybe. 

MANCHESTER CITY–SSC NAPOLI 1-0: Kilenc perc kellett a Citynek a gólhoz, egy bal oldali beadás után Kyle Walker még a védőbe lőtte a labdát, Raheem Sterling ellenben a hálóba. 

RB LEIPZIG–FC PORTO 1-0: Willi Orban, a lipcseiek csapatkapitánya vezetést szerzett. Gulácsi Péter is a pályán a német gárdában. 

MANCHESTER CITY–SSC NAPOLI 2-0:  Kevin De Bruyne, a Premier League gólpassz-királya ziccerbe hozta a brazil Gabriel Jesust, ő pedig egy ilyen helyzetet nem ront el. 

NK MARIBOR–LIVERPOOL FC 0-2:  Ma este is nagyon megy az angol kluboknak. A Pool is már kétgólos előnyben van, Firmino után a másik brazil, Coutinho is gólt szerzett. Nagyon látványos találat volt.

NK MARIBOR–LIVERPOOL FC 0-3: És már három, Mohamed Szalah is a gólszerzők között.

SZPARTAK MOSZKVA–SEVILLA 1-0: Az oroszok a holland válogatott szélső, Quincy Promes góljával kerültek előnybe. 

RB LEIPZIG–FC PORTO 1-1:  Vincent Aboubakar, aki az előző csoportfordulóban két gólt is szerzett, most hozzá tett ahhoz még egyet.

FEYENOORD–SAHTAR 1-1:  Az ukránok a korábbi brazil válogatott Bernard révén egyenlítettek. 

REAL MADRID–TOTTENHAM HOTSPUR 0-1: Mindhárom angol csapat előnyben. A Spurs a Serge Aurier beadása után Harry Kane elől menteni igyekvő Raphael Varane öngóljával vezet. 

SZPARTAK MOSZKVA–SEVILLA 1-1:  A dán védő, Simon Kjaer egyenlített. 

AS MONACO–BESIKTAS JK 1-1: Gyors gólváltás a II. Lajos Stadionban. Radamel Falcao vezető gólját perceken belül kiegyenlítette Cenk Tosun. A nyolc pályából csak a nicosiain nem esett eddig gól. 

MANCHESTER CITY–SSC NAPOLI 2-0: Kyle Walker fölöslegesen lerántotta Raúl Albiolt az ötösén. A belga Dries Mertens tizenegyesét Ederson kivédte. 

NK MARIBOR–LIVERPOOL FC 0-4: Mohamed Szalah a nap első kétgólosa, a Liverpool gyorsan eldöntötte a mérkőzést. 

RB LEIPZIG–FC PORTO 2-1: Ismét vezetnek a németek, Emil Forsberg Sabitzer előkészítése után egyedül maradt közepén, s 13 méterről az Iker Casillast helyettesítő José Sa kapujába lőtt. 

RB LEIPZIG–FC PORTO 3-1:  Jean-Kevin Agustin révén már 3-1.

REAL MADRID–TOTTENHAM HOTSPUR 1-1: Serge Aurier szabálytalankodott Toni Kroosszal szemben a tizenhatoson belül. A büntetőt Cristiano Ronaldo belőtte. 

RB LEIPZIG–FC PORTO 3-2:  Szépítettek a portugálok, a spanyol középhátvéd, Ivan Marcano tette újra szorossá az állást. A nyolc mérkőzésen az első félidőben összesen 19 gól esett, elképesztően magas szám. 

NK MARIBOR–LIVERPOOL FC 0-5: Roberto Firmino lőtte az első félidőben, meg a másodikban is az első gólt. Óriási a különbség a két csapat között. 

FEYENOORD–SAHTAR 1-2: Bernard lőtt még egyet, már az ukránok vezetnek, ez nem jó hír – a Napolinak. 

AS MONACO–BESIKTAS JK 1-2: A német-török Cenk Tosun a Besiktas első őszi idegenbeli BL-mérkőzésén egy gólt szerzett, a másodikon (eddig) kettőt. Fordítottak a törökök. 

SZPARTAK MOSZKVA–SEVILLA 2-1: Paraguayi gól a Bajnokok Ligájában! Lorenzo Melgarejo érte el. 

APOEL–BORUSSIA DORTMUND 1-0: Mickael Poténak hívják azt a benini csatárt, aki az este eddigi szenzációját okozza. Góljával vezet a ciprusi csapat a Bundesliga listavezetője ellen.

APOEL–BORUSSIA DORTMUND 1-1: Egy görög, Szokratisz Papaszthopoulosz kiegyenlített Cipruson. Kicsit kisebb bajban a Dortmund. 

SZPARTAK MOSZKVA–SEVILLA 3-1: Gyenyisz Glusakov növelte az oroszok előnyét. 

MANCHESTER CITY–SSC NAPOLI 2-1: Az este folyamán már a második tizenegyest kapták az olasz. Amadou Diawara ezt már belőtte. 

SZPARTAK MOSZKVA–SEVILLA 4-1: Emberemlékezet óta nem kapott ki ennyire spanyol csapat a BL-ben egy nem topligás alakulattól. Luiz Adriano lőtte a negyedik Szpartak-gólt. 

NK MARIBOR–LIVERPOOL FC 0-6: Nincs olyan liverpooli csatár ma Mariborban, aki ne szerezne gólt. A csereként beállt Oxlade-Chamberlain is betalált a kapuba. 

NK MARIBOR–LIVERPOOL FC 0-7: A Pool ezzel beállította saját BL-rekordját. A gólt Trent Alexander-Arnold lőtte. 

SZPARTAK MOSZKVA–SEVILLA 5-1:  Az orosz fővárosban Quincy Promes lőtte az első és az utolsó gólt is. 

E csoport: Maribor–Liverpool FC 0-7, Szpartak Moszkva–Sevilla 5-1. A csoport állása: 1. Liverpool 5 pont, 2. Szpartak Moszkva 5, 3. Sevilla 4, 4. Maribor 1.

F csoport: Feyenoord–Sahtar Donyeck 1-2, Manchester City–SSC Napoli 2-1. A csoport állása: 1. Manchester City 9 pont, 2. Sahtar 6, 3. Napoli 3, 4. Feyenoord 0.

G csoport: RB Leipzig–FC Porto 3-2, AS Monaco–Besiktas 1-2. A csoport állása: 1. Besiktas 9 pont, 2. RB Leipzig 4, 3. FC Porto 3, 4. AS Monaco 1.

H csoport: Real Madrid–Tottenham Hotspur 1-1, APOEL–Borussia Dortmund 1-1. A csoport állása: 1. Real Madrid 7 pont, 2. Tottenham Hotspur 7, 3. Borussia Dortmund 1, 4. APOEL 1.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. Amerikában a pozitív gyorsjelentési szezon lendítette fel a hangulatot. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×