eur:
392.73
usd:
367.67
bux:
66216.88
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Durván beszólt Bernd Storcknak a magyar futball-legenda

Durván beszólt Bernd Storcknak a magyar futball-legenda

A 70. születésnapját ünneplő Fazekas László szerint a szövetségi kapitány nem mesterember.

A 92-szeres egykori válogatott csatárral a Nemzeti Sport készített ünnepi interjút, és a beszélgetésben a karrierje, a sikerei mellett szó esett az edzői munkáról is. Fazekas László azt mondta, szívesen lett volna az Újpest trénere, de sosem hívták haza Belgiumból, ahogy a válogatottnál sem került szóba sosem a neve.

"Minek mellébeszélni, álszenteskedni? Igenis megérdemeltem volna a lehetőséget, itt is, ott is" - mondta Fazekas, és hozzátette, nem a pénzen múlt, mert meg sem keresték.

"Ami a válogatottat illeti, UEFA-diplomát szereztem, itthon és külföldön futballoztam, Ezüstcipőt nyertem. Rengeteg tapasztalatot szereztem, s talán nem voltam rossz játékos. Ilyen háttérrel, múlttal kipróbálhattak volna a nemzeti csapatnál. Nem tagadom, a mai napig fáj, hogy nem hívtak. Különösen ha azt látom, hogy külföldről hoznak edzőket, akik meg sem érdemlik ezt a pozíciót" - mondta, és nem is titkolta, a válogatottat jelenleg is irányító Bernd Storckot is közéjük sorolja.

"Az én időmben, ha a válogatott nem jutott ki a világbajnokságra, a kapitány vagy lemondott, vagy leváltották. Normális közegben Bernd Storckra is ez várna most, a futball egy szakma, ezt sokszor hangsúlyoztam már. Itt is vannak mesteremberek, középszerű tucatmunkások és kóklerek.

Bernd Storckra aligha jellemző a mesterember kifejezés, nem bizonyította, hogy érdemes lenne rá"

- jelentette ki az újpesti legenda.

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×