eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Olimpiai bajnok világsztár szerződött Újpestre

Olimpiai bajnok világsztár szerződött Újpestre

Nemcsak a férfiaknál, a nőknél is a magyar a földkerekség legerősebb pólós bajnoksága.

A bajnok újpestiek eddig sem voltak gyengék, náluk játszott, s játszik most is a magyar válogatott gerince – Gangl Edina, Keszthelyi Rita, Kisteleki Hanna, Csabai Dóra, Szűcs Gabriella, Czigány Dóra, Tóth Ildikó –, továbbá a holland sztár Sabrina van der Sloot.

A bajnoki aranyérem megszerzése évek óta csuklógyakorlat számukra, bár a BVSC és a Dunaújváros mindig derekasan igyekezett megnehezíteni Áts Bertalan edző csapatának dolgát. Nos, Áts hátralépett, a 12 évesek szakvezetőjeként folytatja, felesége, Kisteleki Hanna pedig decemberre kisbabát vár, és Van der Sloot is eligazolt. Ám nem gyengült a csapat, sőt. Holland helyett holland érkezett, a szintén válogatott Vivian Sevenich.

Olimpiai bajnok világsztár szerződött Újpestre

A bombaerősítés azonban a póló Messije – vagy Ronaldója, kinek-kinek ízlése szerint –, a kétszeres olimpiai és világbajnok amerikai Maggie Steffens

- írja a Magyar Idők.

A 24 éves kaliforniai hölgyet, a verhetetlen Egyesült Államok csapatkapitányát a nyáron a Margitszigeten is megcsodálhattuk.

– Maggie-t már tavaly szerettük volna leszerződtetni, de akkor még nem tudott jönni, be kellett fejeznie az utolsó évét a Stanfordon, a földkerekség hivatalosan is legerősebb egyetemén. Idén nyáron szerencsére Magyarország rendezte a világbajnoksá­got, házhoz jött az amerikai válogatott, s szakmai igazgatónkkal, Benedek Tiborral elutaztunk Egerbe, ahol Adam Krikorian szövetségi kapitány együttese a mieinkkel együtt edzőtáborozott. Percek alatt sikerült megegyeznünk, az anyagiakról esett a legkevesebb szó – mondta a Magyar Időknek Benczur Márton, az újpestiek újdonsült edzője.

Steffensszel az újpestiek kinyilvá­nított célja a Bajnokok Ligája megnyerése, ebben a címvédő orosz Kirisi, az olajrubelekkel feltőkésített szuperklub lehet a legnagyobb ellenfél. A két csapat már november 4-én, a Komjádi uszodában összecsap az európai Szuperkupáért, hiszen az UVSE a második számú kontinentális sorozat, a LENkupa védője. 

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×